Milyen érzés viselni egy acélmerevítéses fűzőt?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 12:16
1/5 anonim válasza:
Jó. A légzést amúgy is vészesen túlértékelik.
2/5 anonim válasza:
Jó érzés. Tart, kiemeli az alakot, ellenben a műanyag merevítősekkel. Azok nekem mindig kényelmetlenek voltak, meg is szabadultam tőlük.
3/5 anonim válasza:
Ha megfelelő a mérete, tehát nem egy 2 mérettel kisebbe akarod magad beszuszakolni, akkor abszolút normális. Először kicsit fura lehet hogy nem lehet benne úgy ,,lepunnyadni" mint egy sima felsőben de ezt meg lehet szokni. Ne szorítson, ne vágjon be de ne is legyen túl bő és akkor teljesen jó érzés.
4/5 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy 4"-el, vagy 10cm-el kell kisebbet venni, mert az a teljesen összehúzott méret, de nem kötelező teljesen összehúzni.
2014. szept. 17. 20:02
5/5 Lilliee válasza:
Szerintem jó. Kényelmes is, akárki akármit mondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!