Kis mellű lányok! Nektek milyen érzés egy öltözőben, strandon azt látni hogy egy veletek egy idős másik lánynak szép formás, nagy mellei vannak?
attól hogy kicsik, még nekem is formásak
semleges érzés. nekem meg a lábaimat irigylik, hosszúak és formásak.
Nem tudom, bennem soha nem váltott ki semmilyen irigységet vagy hasonlót az ilyesmi. Mondjuk lehet, hogy azért, mert gyönyörű vagyok a kis mellem ellenére/kis mellemmel együtt.:D
Sőt, van, hogy ha nagyon nagy mellű nőt látok, amorfnak ítélem meg, még ha csinos is. Valószínűleg azért, mert tőlem idegen az az életforma...:D De érted.
A kicsi még lehet formás.
Én perkonkrét jól elvagyok a b-s kosárméretemmel. Legalább biztosan nem fognak a köldökömig érni, ha idősebb leszek.
Hogy válaszoljak: semmilyen. Én olyan vagyok, amilyen. Aki szeret, az így is szeret, aki meg nem, az mehet a....
Kettős a mérce.
A csajokat az ilyen kérdéseknél rögtön bevédik, de ha egy csávó kérdezi meg, hogy mennyire rossz az ha kicsi a farka akkor rögtön kardélre hányják...
-ugyancsak formás, nem kell ahhoz nagynak lennie
-nem stírölök másokat. Egyébként nem kell ahhoz öltözőbe, strandra menni, hogy (akaratlanul is) lássam, kinek mekkora van.
-"veletek egy idős másik lánynak" - túl vagyok már azon a koron, hogy magától nőhetne, így ugyan mindegy, hogy velem egyidős-e vagy sem.
Sokszor tiniknek nagyobb melle van mint nekem, de attól még nem lesznek a "vetélytársaim" semmiben, minek irigykednék akkor?
-megtanultam elfogadni magam. Egyedül azért zavar, mert nagyon nehéz megfelelő ruhát kapni magamra. Ami alul jó, az felül legtöbbször eláll.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!