Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kis mellű lányok! Nektek...

Kis mellű lányok! Nektek milyen érzés egy öltözőben, strandon azt látni hogy egy veletek egy idős másik lánynak szép formás, nagy mellei vannak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 13:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%

Engem nem zavar. Eddig zavart, mert főleg az én korosztályomban, nagyon sokan "közszemlére" teszik, amilyük van. Aztán rájöttem, hogy mivel alapból vékony vagyok, nem is állna jól, ha D-s melleim lennének, ráadásul bár kicsik, de formásak :D

15/L

2013. aug. 16. 16:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmilyen, mert az enyém sokkal formásabb. :D
2013. aug. 16. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Én sajnos rosszul érzem magam, bár tudom, hogy nem kéne, hanem el kellene fogadnom magam. De nem akarnék nagy mellet, A-s méretűvel is teljesen elégedett lennék.
2013. aug. 19. 09:58
 14/15 anonim ***** válasza:
A kis mell nem lehet formás?! Mi ez a nagy duda imádat?
2013. nov. 10. 00:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem mindenkit érdekel a nagy mell. A kicsi az szerintem is szép meg formás. Legalább nem lóg majd a köldökéig egy idő után. Én meg a haverok nagyokat szoktunk röhögni a mű csajokon. Bocs. Persze igazából csak sajnálni tudjuk őket a szellemi képességeikért.
2014. jan. 3. 07:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!