Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Robert Maar divat márkáról...

Robert Maar divat márkáról vélemények?

Figyelt kérdés
ár, minőseg

2015. febr. 14. 17:04
 1/5 supra01 ***** válasza:

Nem ismerem az árakat, de szerintem nagyon klasszak!!!

Te tudsz árakat?

Vagy valahol meg lehet találni az árakat?

2015. febr. 14. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ismerem az árakat és nem is találtam sehol a neten, facebook oldalukon se, pedig jó lenne tudni mire számítsak, mert be jönnek nekem is!
2015. febr. 15. 19:20
 3/5 Okoska Alfred válasza:
14%

Nekem úgy tűnik mintha ügyes távol keleti legyártó kissé módosított cuccai lennének egy új címkével, buta fővárosi b....iknak! Biztos jó drágán! :D Ha egy kicsit keresgél az ember majdnem ugyanezek a cuccok fent vannak kínai oldalakon lehet rendelni! Én biztos azt csinálnám csak módosíttatnák rajta,... vagy azt már itthon is lehet! :) És egy címke pár megjelenés a sajtóban! a lávaköves ékszereket 1-1-ben lehet rendelni vödörrel!

PS: Sajnálom ha a véleményem sértő! Ez van! :)

2015. febr. 24. 12:42
 4/5 anonim válasza:
55%

Egy eléggé felkapott belvárosi bárban dolgozok. Nekünk Robi volt a divattervezőnk, ő készítette a munkaruhánkat.

Minőségben nehezen tudod elképzelni amíg nem jársz nála. Minden ruhát ő maga készít ezért az árak ehhez mérten igen magasak. Az anyagokat te magad választod ki ő a kollekciója alapján elkészíti neked, vagy az elkészített darabokat rád szabja. Ha komolyan foglalkoztatnak az árak akkor ez a szalon neked sajnos biztosan drága. Az előző kertvárosi parasztnak meg üzenem, hogy rendelgessen ő kínai szarokat a többi hozzá hasonló sablon kreténnel együtt. Jól fog mutatni a paco rabanne parfümmel valami műszálas kínai szarban :D Ez a szalon pontosan azért ilyen, hogy az ilyen büdös parasztoknak eszükbe se jusson oda menni :D

2016. jan. 3. 15:22
 5/5 anonim válasza:
Ui: A nekem készített öltöny mellény, egyedileg választott anyagból a saját méretemre 1,5 hét alatt készült el és 30.000Ft volt. Ehhez mérten tudsz számolni. A pulcsik nyilván olcsóbbak lesznek, de írj nekik nyugodtan, nagyon segítőkészek.
2016. jan. 4. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!