Robert Maar divat márkáról vélemények?
Nem ismerem az árakat, de szerintem nagyon klasszak!!!
Te tudsz árakat?
Vagy valahol meg lehet találni az árakat?
Nekem úgy tűnik mintha ügyes távol keleti legyártó kissé módosított cuccai lennének egy új címkével, buta fővárosi b....iknak! Biztos jó drágán! :D Ha egy kicsit keresgél az ember majdnem ugyanezek a cuccok fent vannak kínai oldalakon lehet rendelni! Én biztos azt csinálnám csak módosíttatnák rajta,... vagy azt már itthon is lehet! :) És egy címke pár megjelenés a sajtóban! a lávaköves ékszereket 1-1-ben lehet rendelni vödörrel!
PS: Sajnálom ha a véleményem sértő! Ez van! :)
Egy eléggé felkapott belvárosi bárban dolgozok. Nekünk Robi volt a divattervezőnk, ő készítette a munkaruhánkat.
Minőségben nehezen tudod elképzelni amíg nem jársz nála. Minden ruhát ő maga készít ezért az árak ehhez mérten igen magasak. Az anyagokat te magad választod ki ő a kollekciója alapján elkészíti neked, vagy az elkészített darabokat rád szabja. Ha komolyan foglalkoztatnak az árak akkor ez a szalon neked sajnos biztosan drága. Az előző kertvárosi parasztnak meg üzenem, hogy rendelgessen ő kínai szarokat a többi hozzá hasonló sablon kreténnel együtt. Jól fog mutatni a paco rabanne parfümmel valami műszálas kínai szarban :D Ez a szalon pontosan azért ilyen, hogy az ilyen büdös parasztoknak eszükbe se jusson oda menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!