Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cin Cin Amica-ról vélemények?

Cin Cin Amica-ról vélemények?

Figyelt kérdés

Mennyire divatos áruk vannak itt? Milyenek az árak? Kisboltnak mondható/nagyobb boltnak?

vélemények?

a válaszokat előre is köszönöm :)

2013. jún. 5. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Az aktuális divatnak megfelelőek, az áruk nem vészes (3-4 ezer egy balettcipő, az egyszerűbbek 2ezer forint környékén már megvásárolhatóak), a tartósságuk folyamatos hordás esetén nagyjából egy-két nyári/téli, bár ez nyilván ember- és cipőfüggő.

Az üzletek általában kicsik és tömöttek.

Én kedvelem.

2013. jún. 5. 18:22
 2/8 anonim válasza:
48%

Tele van szar kínai cipőkkel,garanciát nem vállalnak rá,és ha mégis visszavinnél egy cipőt "elküldik"javításra=eladókkal javíttatják meg a cipőket,pénzt SOHA nem adnak vissza!!!

Egy két hónapon belül tönkre mennek,egyáltalán nem ajánlom.

Olcsó húsnak....

2013. aug. 25. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Uuu en nagyon szeretem ;) az arak alacsonyak bar nehany ciponek a minosege gyenge de kovetik az aktualis trendet a deak teren levo cin cin amica eleg nagy
2014. febr. 13. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon divatos,és nekem az aluljárós szandijaim megtalálhatóak ott :D az ár is hasonló.

Kínai,olcsó,de szép cipők és szandálok vannak ott.

2014. júl. 9. 11:17
 5/8 anonim válasza:
100%
A 2-es válaszadóval teljes mértékben egyet értek. Nagy beetetés az egész, első blikkre jó, mert olcsó és viszonylag jól néznek ki a cipők, a választék is nagy, aztán jön a pofára esés. Kínai, gagyi minőség és valóban pénzt soha nem adnak vissza, mindent kitalálnak, hazudoznak össze-vissza, már több ismerősöm is járt így. A magát üzletvezetőnek nevező csaj egy arrogáns bunkó és sötét, mint az éjszaka. A panaszkönyvek folyamatosan telnek náluk. Ez is elmond mindent. Gondalom a fogyasztóvédelem előtt már nem ismeretlenek.
2014. júl. 20. 11:44
 6/8 anonim válasza:
100%
A cipők tetszenek és az árak is,de a kiszolgálás nem.Múlt héten a Fehérhajó üzletben kritikán alu volt a pénztárgépnél dolgozó eladó viselkedése.Nem is értem,hogy egy ilyen nőszemélyt hogyan engedhetnek vásárlók közelébe.Káromkodott,csúnyán beszélt.Egy kicsit rájuk kellene nézni a tulajdonosnak,mert ezzel rontja az üzletet.
2014. aug. 12. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:

A párszor viselt szandálomat visszavittem, és nekem visszaadták az árát. A Ferenciek terénél lévő üzletben voltam, és nem volt semmi problémám a kiszolgálással.

A cipők persze kínaiak, és nem mondhatóak minőséginek, de az áruk is elég alacsony.

2014. okt. 15. 00:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Veszélyes anyagokat használnak!!

[link]

2014. nov. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!