Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szóltok ezekhez a cuccokhoz?

Mit szóltok ezekhez a cuccokhoz?

Figyelt kérdés

Gondoltam veszek magamnak valami ékszert például gyűrűt vagy karperecet, és kíváncsi vagyok azoknak a véleményére akik ilyesféle módon öltözködnek. De mindenféle véleményt várok.

[link] [link] [link]

[link]

Ez nem annyira tetszik, de vajon megéri az árát?

[link]

2010. febr. 13. 22:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
a karkötő..hm..minőségibb darabnak tűnik...a többit semmi pénzért fel nem venném ..még farsangi bálba sem :D A rockerek is öltözhetnek nőiesen és igényesen :p
2010. febr. 13. 22:32
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
szerintem csajnak nagyon gáz, pasinak elmegy...
2010. febr. 13. 22:56
 3/18 A kérdező kommentje:
Elfelejtetem odaírni, hogy fiú vagyok. Első válaszoló, melyik karkötőre gondoltál? Egyébként meg odavagyok az ilyen cuccokért, csak nem nagyon szoktam ilyeneket felvenni mert öreganyám megint hozzám vágja a kanalat, vagy szívrohamot kap, hogy hogy lehet egy ilyet felhúzni.:D XD
2010. febr. 13. 23:05
 4/18 A kérdező kommentje:
Most, hogy megnéztem az utolsót és végleg belegondoltam hogyan állna az ujjamon már abszolút nem tetszik.
2010. febr. 13. 23:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Csaj vagyok, de a másodikat elhordanám :D .
2010. febr. 13. 23:27
 6/18 anonim ***** válasza:
23%

undorító az összes...

mi a faszér kell halálfejes cuccokat hordani?

a lehető leggázabb dolog a világon...

hülyeszar gótok, azt se tudják, hogy milyen baromságot húzzanak magukra.

nem, nem éri meg az árát egyik sem, minden létező kínaiban, turkálóban, aluljáróban lehet kapni ilyen szarokat, ugyanilyen minőségben. sok szerencsét hozzá.

2010. febr. 14. 00:56
 7/18 anonim ***** válasza:
49%
JESSZUS!!!!!!
2010. febr. 14. 01:07
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem szörnyűek...
2010. febr. 14. 09:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik az utolsó,de nem hétköznapra való és az csak akkor áll jól ha megvan hozzá a stílusod.A szegecses karkötőben semmi extra nincs szinte minden rockernek van.Az 2 gyűrű nagyon jó,az utolsót még én is felvenném.

18/L

2010. febr. 14. 10:59
 10/18 A kérdező kommentje:
Valakinek ilyen a stílusa és valakinek más, kinek mi tetszik és nem kell leszólni a másik stílusát, hogy pl ez a leggázabb dolog a világon. Szerintem meg az orrpiercing egy hatalmas hülyeség mert barátomnak volt kifújta előttem az orrát és ott lógott rajta a takony.
2010. febr. 14. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!