Nyitott elejű magassarkúhoz mit szóltok?
Sziasztok!
Nagyon kicsi lábam van.Sportcipőből kell a 36-37es de viszont magassarkúból a 35-ös is nagy a lábamra.Pénteken próbáltam a deichmann-ba 35-ös körömcipőket és nagyok.Pedig a mérettáblázat szerint 22 cm a belső talphosszuk és az én talpam is 22 cm.Tudom, hogy van Pesten egy bolt kis lábú nőknek, de nekem ott egy cipő se nyerte el a tetszésemet, és nem szeretnék 14 ezer forintot adni egy olyan cipőért ami nem tetszik.Így hát tovább keresgéltem és találtam egy Debreceni boltot ahol vannak 34-es magassarkúk 10 ezer forint alatt és még online is lehet rendelni.A gondom csak az, hogy az általam kiválasztott körömcipőnek nyitott az orra.Szerintetek az nem néz ki hülyén?
Itt egy kép a cipőről:
Köszönöm a segítséget előre is!
Az a cipő gyönyörű, de:
1. Nem éppen most jön a szezonja.
2. Tudni kell benne járni, mert különben nevetséges.
De egyébként, ha tudsz járni magassarkúban, és alkalmakra vagy tavaszra akarod a cipőt, akkor hajrá, szerintem szép én nagyon szeretem a nyitott orrú tűsarkúkat - számos darabbal rendelkezem. Egyedüli hátrányuk, hogy mivel kicsit szellősebbek, mint a zártak, tavasszal később lehet őket elővenni, ősszel előbb kell őket elrakni. De nyáron ideális - szellőzik is az ember lába, de nem is valami trampli saruban vagy kényelmetlen bevágós szandálban kell lenni.
Köszönöm a gyors válaszokat!Tavasz végére nyár elejére akarom felvenni egy számomra nagyon fontos alkalomra.Jól tudok menni azokba a magassarkú cipőkbe amik nem nagyok a lábamra, úgyhogy gondolom ebbe is.
Valami ilyesmi ruhát fogok felvenni, csak tiszta feketében.
Nekem ez a ruci túl sportos egy ilyen szexi és nőies cipőhöz. A cipő egyébként jó választás.
24/n
Egész addig jó, amyg valaki nem akar zoknit, harisnyát húzni hozzá, mert onnantól csak nevetséges.
Menni nehéz benne, mert ha kinyúlik picit, vagy olyan anyagból van a talpa, akkor csúszkál benne az ember lába és lelóg a lábujj, ami megintcsak vicces.
Inkább zárt cipő párti vagyok, de azért nem rossz, csak megvannak ezek a hátulütői.
Dehogy néz ki hülyén! Iszonyatosan csinos és most még divatos is.
Egyébként vehetsz hozzá harisnyát is, olyat, aminek nincs orrvarrása!
A ruha viszont abszolút nem illik hozzá stílusban szerintem...inkább elegánsabb ruhákkal képzelném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!