Mit szóltok a hózentrógerhez?
Figyelt kérdés
Gondoltam veszek egyet mert megtetszett, nem szeretném úgy hordani amire kilett találva hanem ahogy lóg. Mármint így:
Szerintetek jól néz ki?
2011. szept. 3. 13:31
1/8 A kérdező kommentje:
hózentróger*
2011. szept. 3. 13:32
2/8 anonim válasza:
nekem nm tetszik.de ha megy a stílusodhoz akkor hordjad bátran.
18/L
3/8 anonim válasza:
Nekem se tetszik. De igaza van az előző válaszolónak ha tetszik akkor hord nyugodtan:)
13/L
4/8 anonim válasza:
én van hogy így, van hogy úgy hordom, mindkét verziót kiröhögték már, erre készülj. én imádom. :D
5/8 anonim válasza:
Hát izlések és pofonok...előről még valahogy elmegy, de hátulról szerintem pocsék...viszont úttörőnek kell lenni, és nem szabad törödni a furcsálló szemekkel, mindneki azt hordja amit szeret.
17/L
6/8 anonim válasza:
nekem kifejezetten tetszik! Sőt, kedvet is kaptam most hpzzá :D 17/l
7/8 anonim válasza:
nálunk az egyik csaj vette föl tavaly, kb. egy hétig hordta, aztán hirtelen még legalább 7 darab tűnt fel a suliban.. én mndjuk nem vettem, mert.. mert nem, de jól néz ki :)
8/8 anonim válasza:
Nekem egy ilyen rövidgatyám van, és imádom. Csak nekem hátul keresztbe van, és sötét, farmer színű.
Ha megy a stílusodhoz, hajráá.
[link] (ilyenem van)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!