1/26 anonim válasza:
EhH ez a cipőhöz annyit, hogy nekem nem tetszik.
4/26 anonim válasza:
Szerintem meg attól függ milyen a stílusod és hogy öltözködsz, mert szerintem alapból jól néz ki.
5/26 anonim válasza:
akkor hordanám ha mondjuk szakadna az eső,és a többi cipőmet sajnálnám..nem olyan rossz,de nem is szép
6/26 anonim válasza:
azt vedd figyelembe hogy az itt írogatók többsége tizenéves akik a converse tornacipőn kívül mást nem ismernek
szerintem jól néz ki a cipő, sok mindenhez fel lehet venni
7/26 anonim válasza:
előző: én nem a konzerv cipőket, hanem a balerinákat és a szandálokat és a magassarkúkat részesítem előnyben, tornacsukát csak esőben hordok.
egyébként barátnőmnek ugyanilyen van pirosban és szerintem ronda, túlságosan azt a kínaiban vettem hatást mutatja.
8/26 anonim válasza:
Ha a cipő elejét nem nézem akkor jó,nem tetszik ez a fajta megoldás.
9/26 anonim válasza:
régen tetszett, volt is ilyenem, ma már túl bumszlinak találom
10/26 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy neked tetsszen! :)
Szép, de hozzám nem illik amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!