Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » +16 fokban hogy kell öltözködni?

+16 fokban hogy kell öltözködni?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy mit vegyek fel? Ezek az évszakváltásokkal mindig gondom van mert nem tudom mit vegyek fel. Sokszor melegem van és van amikor megfázom.

Mibe szoktak járni? kabát/cipő/felsőruházatra értem.

2015. febr. 22. 18:09
 1/4 anonim válasza:
64%

ez több mindentől függ: milyen nemű vagy, fontos-e hogy divatos legyen, mennyire jó az immunrendszered, alapból fázós vagy-e vagy sem. Tegyük fel hogy a divat fontos számodra akkor 16 fokban egy bőrkabát egy inggel esetleg alá egy pólóval az örök divat egy farmer gatyával és valami sneakersel, tornacipővel, ez kb minden nemnek vagány külsőt kölcsönöz.

[link]

[link]

2015. febr. 22. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Én elég fázós vagyok, úgyhogy 16 fokban szokott rajtam lenni vékony harisnya+nadrág (könyörgök, harisnya és lábfetisiszták NE privizzetek rám, mert azonnali tiltással jutalmazom, és semmi értelme), zokni, félcipő, rövidujjú felső és kardigán (nem az ultrameleg-bolyhos, hanem valami vékonyabb), és egy átmeneti kabátka sállal.
2015. febr. 22. 20:26
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :)

Lány vagyok és 24 éves

2015. febr. 22. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy szoktam hogy téli kabátot hordok és mikor nem annyira zord az idő, vagy szebb idő van akkor vékonyabban öltözök alá. Ez mehet addig míg már meleg a télikabát, vagy addig mikor már nagyon bőrkabátot hordanék.

A bőrkabival hideg időben annyi gondom van, hogy ugye vastag pulcsival alá kell öltözni, hogy kint ne fagyjak meg, de amint belépek valahova, már megizzad a hátam. Időm sincs levenni a pulcsit. Mikor ügyintézésből újra kilépek a hidegre, nah akkor szoktam megfázni.

Cipő ugyanígy. Még mindig bakancsot hordok. (akkor veszem fel először, mikor már a félcipőben fázom)

Mivel nincs hó, tervezem hogy a napokban "megmutatom" a magassarkú csizmámat :D

Mióta megvan a bakancsom nem visz rá a lélek hogy magassarkú ban kinlódjak.....

Aztán a balerina/körömcipő megint ha már meleg az előző cipő, vagy ha már nagyon hordanám. Akkor is ha még kicsit fázós benne a lábam....

Messzire úgy sem megyek benne...

2015. febr. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!