Hogyan lehet nőiesen öltözködni szoknya, piros/rózsaszín színek és virágminta nélkül?
16 éves vagyok, és látom magamon is, hogy nem öltözködök nőiesen. De utálom a virágos/"cuki"/"csajszis" mintás dolgokat, a szoknyákat, magassarkút (hordanék, csak nem tudok benne szépen menni és nincs mihez felvennem), a "női ruhákat", és a csajos színeket.
Jobban szeretem az olyan színeket, mint a kék, a szürke, meg hasonló, nem élénk, természetes színeket. Nem szeretem a passzos felsőket (a passzos nadrágokat igen).
Szeretnék újítani a ruhatáramon (legalábbis tavasszal biztos), de nem tudom, hogyan lehetne nőiesebb, mert most fiús cuccokkal van tele.
Esetleg küldenétek linkeket (nem online bolt vagy ilyenek, hanem mondjuk mint amik a tumblron vannak), vagy csak leírást?
16/L
A testalkatom: 173 cm magas vagyok, nagyon vékony, átlagnál nagyobb mellekkel (amiket nem szeretnék kihangsúlyozni, inkább egy kicsit "eltűntetném").
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem kell rózsaszínes, virágos ruhákat hordanod.
A fekete az örök elegancia, ezt kiegészítheted a kedvenceiddel, kék, zöld, természetes színek.
Hordjál feszes nadrágokat, vagy jól szabott szövet nadrágokat. Ehhez olyan felsőket, ami nem a szokásos feszülős tini felső vagy póló. De farmer is lehet nőies egy magassarkúval és egyszerű csinosabb pulóverrel is. Vagy bármilyen felsővel és egy blézerrel.
A lényeg, hogy a farmer, póló, tornacipő kombót kerüld el.
Az alkatod nagyon szép, és remélem természetes színű a hajad. Öltözködj egyszerűen a hétköznapokon, balerina cipő (ha nem szereted a magassarkút ez a tökéletes választás), feszülős farmer, egy neked tetsző szép és egyszerű póló vagy pulcsi ( [link] ehez hasonló), rá esetleg egy egyszerű szabású blézer.
A magassarkút helyetesíteni tudod lapos bokacsizmával télen, nyáron ballerinával/loaferrel és ha meleg van akkor lapos szandállal.
Fel vehetsz egy szövet nadrágot ami ceuza szabású (nagyon sok ilyen van jó áron Zara és társaiban)egy inggel,pulcsival ami nem tapadós. Felvehetsz kabátot rá ami szövet,ballonkabátot, kis kosztümkabátot, kardigánt.
Tavasszal nagyobb kardigánokkal eltudod tüntetni a melleid.
Nézz körül ezekben a boltokban, nagyon sok jó ruhát találsz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!