Szerintetek hogy illik öltözködni egy 25 év körüli nőnek?
Szerintem alkalomhoz illően.
Szintén ennyi vagyok, és simán hordok farmert, vicces feliratos pólót tornacipővel akár - mondjuk ha átugrok egy barátomhoz vagy elszaladok a boltba. Munkahelyeken adott szokott lenni a dress code, ha nem is feltétlenül írott szabályok szerint. Ott úgyis látod a kolléganők mit viselnek. Legyen néhány csinosabb cipőd, blúzod, zakód, ezeket mindig be lehet dobni. Sokat segít, ha a bizsuk helyett valami letisztultabb, ezüstöt/aranyat viselsz (persze bizsukból is vannak jók, inkább a színes meg cuki meg stb-re gondoltam), a táskád és a cipőd is jó, ha "felnőttes" de úgyis idősebbnek néznek, ha előrántasz pár csekket és panaszkodsz a rezsire és bedobsz pár aktuálpolitikai témát is. :D
nőiesen.
magassarkú cipő v csizma/bokacsizma, szoknya, harisnya, v női ruha, nőiesebb szabású kabát, pl. hosszú szövetkabát, vagy egy bőrdzseki, elegánsabb kiegészítők, ékszerek stb.
a Converse cipő meg a szakadt farmer menő, de inkább fesztiválokra/szabadidős tevékenységre való, csakúgy mint a kapucnis pulóver.
persze nem kell rögtön tip-top kinézni, meg folyton tűsarkúban mászkálni, vannak pl. nőiesebb lapostalpú cipők, leggingsek, stb.
igazából az akérdés hogy öltözködsz most, és mit kell lecserélni a ruhatáradban.
25 évesen szerintem illik már saját elképzeléseket gyártani arról hogyan szeretnél öltözni. És úgy öltözz. A saját stílusod szerint. Ne úgy ahogy szerinted elvárná a szomszéd Béla vagy a zöldségesből a Julcsi néni.
25 évesen még csak egy fiatal lány vagy, nem egy vénasszony. Akármit felvehetsz.
Én is 25 vagyok, de szerintem hétköznapokon nincs olyan, hogy valamit nem illik, már a közízlést nem sértő ruhákon kívül, amikből pl. kint van a fél feneked vagy úgy nézel ki, mintha a sarokra készülnél.
Általában sötét ruhákat hordok, télen acélbetétes bakancsot, nyáron inkább tornacipőt vagy sportcipőt. Én mondjuk egyáltalán nem vagyok nőies, vagy csak elvétve. Magassarkút egyáltalán nem hordok. Szoknyát is csak ritkán, de azok sem a megszokottak, hogy úgy mondjam. Inkább lazán, sportosabban öltözködöm, persze, ha például színházba megyek, akkor oda van alkalmi ruhám.
Szerintem az a fontos, hogy olyat viselj, amiben jól érzed magad. Ha úgy vesszük, én sem úgy nézek ki, mint a korosztályom zöme, de engem ez nem zavar, inkább leszek ilyen, minthogy fancsali képpel üljek valami nőiesnek mondott ruhában, mert az lenne az "illő" és az "érett".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!