Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bőrhatású leggingset akarok...

Andi9501 kérdése:

Bőrhatású leggingset akarok vásárolni. Tudnátok nekem valami jó márkát? Ha tudtok küldjetek linket

Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán megint divatba jön annyian jöttök ezzel, valamelyik nap fiún is láttam teljesen bőrhatásút vagy miért van ez a nagy hajsza érte? Rengeteg helyen lehet venni s rendelni, a neten ha nézegeted te tudod jobban melyik tetszik.
2015. febr. 21. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Calzedonia
2015. febr. 21. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami 10K körüli árba van azok már jók, márkától függetlenül, Amnesia, Calzedonnia ilyen helyeken vannak ilyen minőségiek, de pl én vettem már kis átlagos butikba 2500-ért első osztályú New York márkájút.
2015. febr. 22. 11:28
 4/5 anonim válasza:
100%
Én innen szoktam bőrhatású leggingseket vásárolni. Meglepően jó minőségűek és nagyon olcsók (2-3 ezer Ft): [link]
2015. aug. 19. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább üzletben vásárolom, már 2X ráfáztam onlinos rendeléssel, nem lett jó az a méret, aminek jónak kellett volna. Ezért mivel gyakran szeretem hordani, én a KIK-ben veszem, az jó és van több méretben, nem drága, de turiban is vannak, pl van egy jó amit 150Ft-ért vettem :D
2015. aug. 20. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!