Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudok hordani egy...

Hogyan tudok hordani egy műbőr-szerű leggingset?

Figyelt kérdés
Nemmrég kaptam névnapomra. Nem teljesen bőrhatású, kicsit kapottabba fénye (nem, nem tudom leírni mégse :)). Tetszik, viszont tanácstalan vagyok, hogyan hordjam.
2015. febr. 20. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
81%
Szóval nincs hozzá használati útmutató? Szerintem húzd fel és nézd meg milyen felsővel, cipővel nézel ki benne szerinted jól.
2015. febr. 20. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Valami egyszerűbb, hosszított felsővel (tunika), vagy hosszú, derék alá érő pulcsival. És vmi fekete bőr csizmával, vagy bármilyen magassarkúval, talán még nőiesebb bakancs is belefér.

Kb bármivel hordhatod amivel sima leggingset hordanál, csak ügyelj rá h a bőrhatású leggings figyelemfelkeltő, ezért a felső és a kabátod legyen valamivel visszafogottabb. Persze bulizni, igazából bármivel felveheted, de azért leggingsről beszélünk, nem árt ha a felsőd a feneked alá ér.

A lookbook.nu-n találhatsz jókis összeállításokat.

[link]

2015. febr. 20. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!