Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel hogy passzoljon...

Mit vegyek fel hogy passzoljon a szerelésem?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy gyönyörű mellényt ajándékba, első látásra beleszerettem.<3 Egy sima fekete mellény, minden kis négyzetcentijén beborítva fekete flitterrel. Na már most, az a kérdés, hogy mit vegyek fel hozzá? Vannak persze elképzeléseim, de még sosem volt ilyen csillogós darabom, nem tudom, hogy párosítsam mellé a többi ruhám...ötletek?:))

2015. febr. 15. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Szűk farmer, egyszerű hosszú ujjú póló, vagy vékony pulóver, fehér, krémszínű, szürke, sokféle szín jó lehet, csak ne sötéttel vedd fel, hogy kontrasztos legyen.
2015. febr. 15. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Ráveszed egy fekete ruhára és valami lapos cipőt húzol hozzá. Feket harisnya, fekete ballerina cipő, fekete ruha és a mellény = elegáns leszel

DE felveheted más színű ruhával is és megmarad a fekete kontrasztja

Fel lehet venni egyszerűbb fehér hosszú ujjú poloval/pulcsival és fekete nadrággal, vagy farmerrel.

Szoknyával,eltérő színű felsővel és csizmával. Nagyon sok módon lehet játszani vele. Attól függ hova mész és milyen a stílusod.

Fekete harisnyanadárg/fekete cipő+fekete mellény páros nagyon elegáns és bámilyen más színű kiegészítővel megállja a helyét.

Nekem is tetszik az ilyen, honnan van esetleg címkéről tudod a cég nevét aki gyártotta?

24/L

2015. febr. 15. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!