Lányok/Nők. Hogy értitek azt, hogy a ruházat anyagában is passzoljon egymáshoz?
Figyelt kérdés
Ezt hogyan értitek lányok? Nekem van egy piros 100% poliészter felsőm, ahhoz nem vehetek pamutnadrágot? Se vászon nadrágot? Farmer rövidradrágomhoz pamut pólót hordok, gondolom akkor az össze passzol?
Szerinem rajtam kívül van még olyan férfi, aki szeret tetszeni a nőknek (hisz nekik akarunk imponálni) és nem ért a ruhákhoz. Köszönöm a válaszokat. 27F
2012. aug. 5. 13:27
1/4 anonim válasza:
Modjuk egy selyeming hülyén néz ki egy lenvászon gatyával.
2/4 anonim válasza:
Amint az első is kifejtette, a hasonló minőségeket kell összeválogatni. Egy laza vászonnadrághoz jó egy laza atléta, egy inghez meg sötét farmert vagy elegáns nardág való.
Illetve egy mintás anyagot másik mintással felvenni se jó.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Még annyit, hogy poliészter pulóverhez farmert, illetve vászon nadrágot lehet viselni?
2012. aug. 5. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!