Minek kell annyira adni az öltözködésre, hogy minden passzoljon, most komolyan kérdezem?
Én azt gondolom, hogy lehet úgy is kényelmesen felöltözni, hogy az nem zavaró a szemnek! :)
Gondolom te is szívesebben néznél egy csinosan felöltözött embert, mint egy olyat, aki csak találomra kirángatott valamit a szekrényéből, és azt vette fel.
Alapszabály, hogy ne nagyon keverjük a mintákat, és színekből se viseljünk egyszerre sokat, mert rossz látvány, és tényleg zavarhatja a szemünket pl. egy tetőtől talpig neonszínű cuccokba öltözött lány.
Kényelmes ruhákat is össze lehet normálisan válogatni....
Én több éve, sőt évtizede figyelek az öltözködésemre, én így érzem jól magam, ha passzolnak színben a cuccok és kész!!
Vannak olyan összeállítások, amik a legtöbb ember számára zavaróak, és ennyi. Pl. nekem a szemem golyózik, ha vki felvesz csíkost, kockást, pöttyöset együtt.
Van, amikor meg a szépérzéküknek nem tetszik. Sztem nemhiába vannak ezek a "szabályok". Persze ha vki jól érzi magát egyes divatbűnnek nevezett kombinációkban, akkor vegye fel, csak akkor ne nyígjon, hogy mások miért mondják rá, hogy nem tetszik nekik a szettje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!