Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lakk tűsarkúban mehetek...

Lakk tűsarkúban mehetek állásinterjúra? (KÉP)

Figyelt kérdés

Egy pénzügyi cégről lenne szó ahol elvárás az elegáns öltözék.

A cipő, majdnem ugyanilyen:

[link]

Sajnos sima bőr fekete magassarkút nem nagyon tudok keríteni az állásinterjúig már, ami van az vidéken maradt.

Gáz lenne ebben menni, ti mennétek ilyenben?

2015. febr. 13. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Simán. Az öltözéked többi része legyen visszafogottabb, ide értve a sminket is.
2015. febr. 13. 18:54
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Simán :) Álomcipő ;) Ahogy írja, az előző, visszafogott ( konzervatív ) ruhába, kosztümbe menj, és akkor jó választás lesz. Én ilyet hordok a mindennapokban a munkában :) Ja és kevés, nem feltűnő ékszert viselj emellé! Sok sikert!
2015. febr. 13. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, nekem nem tetszik, szóval ha hozzám jönnél állásinterjúra nem lennék elragadtatva. Főként mert rettentő magas és tűsarkú, ami számomra nem elegáns, hanem közönséges. De te tudod, ha nincs más akkor úgysem tudsz mit tenni.
2015. febr. 13. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:
a magassarkú nem közönséges, de a lakk az k u r v á s
2015. febr. 14. 02:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Ugyan már, dehogy az!

Kérdező, az első válaszoló vagyok újra. Úgy írtam neked ezt, hogy én nagyon visszafogott stílusú vagyok. Soha nem vennék fel ilyen magas tűsarkút - leginkább mert nem tudok járni benne - de ez nem ízléstelen és nem k...ás. Ha teli lenne varrva strasszokkal, vagy masni lenne az orrán, akkor már meredek, de így teljesen belefér. Pl. el tudom képzelni egy bővebb, hosszabb szárú szürke, matt anyagú szövetnadrággal, zakóval és inggel. Nagyon is elegáns! Ha ez az egyetlen kicsit extravagánsabb részlet van rajtad, akkor az stílusos és érdekes lesz, nem közönséges. De ehhez tényleg nagyon finom, nappali sminket, szolid hajat kell készítened magadnak.

2015. febr. 14. 10:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Én meg újra a 2-es vagyok, és teljesen egyetértek az 1-sel! K.....ás ha olyan nő veszi fel aki az is! Ahogy írja a kedves első strasszal, műbőr, kínai gagyi lakk! Az én drága salamanderes lakkom nehogy k-s legyen már! De hagyjuk meg dönteni a kérdezőt!
2015. febr. 14. 11:00
 7/12 anonim válasza:
Szerintem hozzá illő öltözettel megfelelő , én testszínű harisnyát vennék fel hozzá szoknyával , vagy ha nadrágban mész akkor lehet fekete is . Csak arra vigyázz hogy összhangban legyen az öltözéked . Amúgy kb hány centis a te cipőd sarka ? Mert a nagyon magasat nem nagyon kedvelik ! Az "elfogadott" az max 1O centi , talán egy kicsivel több még ok. De ne 13-15 centis legyen !
2015. febr. 14. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem jól néz ki, csak nem mindegy, hova kell vele menni:

hivatalba e avagy üzleti jellegű munkakörbe pályázol?

Hivatalin belül is egy cégnél vagy mondjuk kományszintű de egyébként szerintem nem gáz megkérdezni a munkáltató illetékesét, aki a felvételekkel interjuztatásokkal van megbízva!!! jobb előre tőlük megkérdezni, mint utólag a megjelenésnél leégni!!! :D

2015. febr. 14. 12:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Kicsit közönséges, de ha nincs más, akkor vedd fel ezt.
2015. febr. 15. 12:02
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

kb. 9-10 cm a sarka. nem néz ki olyan durván a sarka, szóval nem platformos.

a cég egy nagy, pénzügyekkel foglalkozó cég, de nem hivatal, és nem is bank :P viszont elég fontos a jó, elegáns megjelenés náluk, ezt tudom.

látom sokan azt írták, h nyugodtan felvehetem, úgyh akkor nem izgulok annyira (legalábbis emiatt).

aki szerint közönséges, az miért gondolja így? egy teljesen visszafogott, elegáns ruhával (térdig érő szoknya és blúz, blézer, hosszú kabát) is így gondolná?

kicsit félek, h aki interjúztat, vaskalapos lesz, és kinéz miatta. sajnos tényleg nem áll módomban most sima magassarkúért rohangálni, főleg h már van 2 is, csak az ugye nincs itt :(

2015. febr. 17. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!