Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel állásinterjúra?...

Mit vegyek fel állásinterjúra? Sminket tehetek fel?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Állása is válogatja, de általában öltözékben sötétebb nadrág (mondanom sem kell, hogy nem farmer, leggings stb.), fehér vagy visszafogott árnyalatú blúz/ingblúz és a nadrághoz passzoló blézer/zakó megfelelő.

De nyilván nem mindegy, hogy egy design iroda kreatív részlegére pályázol vagy egy bankba...

Sminket tehetsz, de inkább természetes színeket: bézs szemhéjárnyaló, szürke, barna szemceruza, szempillaspirál, természetes színű matt rúzs. (Persze alapozó-púder-korrektor-pirosító, ha a bőröd igényli).

2015. jan. 19. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1: nem mindegy hova, milyen munkakörbe.

2: nem mindegy, alapból milyen vagy. igazából az lenne a lényeg, hogy rólad tudjanak képet alkotni. ha a megszokottól teljesen eltérően nézel ki, akkor te is feszengeni fogsz, meg tulajdonképpen át is vered őket. ha nem tetszik nekik a normális éned, akkor ott később se lesz jobb. persze öltözz csinosan és elegánsan, ne fordulj ki teljesen magadból. ha amúgy sose sminkelsz, most se kell, ha szoktál, akkor nyugodtan, bár ne a legvadabb party-sminket vesd be. :D azt tartsd észben, hogy később is hasonlóan kell majd megjelenned.

2015. jan. 19. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ attól, hogy mégis milyen állásról van szó.

Szerintem fontos, hogy add önmagad, tehát ahogy előttem is írták, ha visszafogottabb vagy, nem szoktál sminkelni akkor most sem kell nem tudom milyen extra külsőt varázsolni magadnak. Szerintem ha valamilyen komolyabb helyről van szó, akkor egy ruha, magassarkú vagy egyéb elegánsabb cipő/csizma vagy szövetnadrág blézerrel megfelelő vagy esetleg kosztüm, viszont szerintem ha kevésbé "nagy" dologról van szó, akkor akár farmerben is elmehetsz egy csinos blúzzal, blézerrel. Smink szerintem mindenképpen valamilyen visszafogottabb legyen, amit előttem írtak, szerintem az megfelelő lenne.

2015. jan. 19. 18:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Magánklinikára keresnek recepcióst.

Hétköznap is elegánsan öltözöm és napi szinten sminkelek is.

Akkor egy elegáns nadrágkosztüm, alá fehér ing, natúr smink jó lesz?

2015. jan. 19. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes lesz! Nyugodtan sminkeld ki magad, csak mondjuk ne olyan erősen!
2015. jan. 19. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Tökéletes!

Sok sikert!

2015. jan. 20. 11:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Holnap kell mennem.

Írok majd,hogy mi volt! :D

2015. jan. 20. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Feketével nem tudsz mellé lőni,szoknya elegáns térdig érő,blúz,vékony tus,szempilla psiral,alapozas korrektorozas,kis pirosito vagy bronzosito,szajfeny és enyi.
2020. jún. 8. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!