Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz elmenni farmerba bulizni?

Gáz elmenni farmerba bulizni?

Figyelt kérdés
Ma este hívtak egy buliba, kis városi szórakozóhely. Az lenne a kérdésem, hogy nem gáz ha sötét farmerba meg egy pánt nélküli csinibb felsőbe megyek?(+plusz fekete térdig érő lapos csizma) Eléggé hideg van, és haza kell sétálnom, nem akarok nagyon megfagyni pl. egy miniszoknyában.
2015. febr. 6. 15:58
 1/4 anonim válasza:
Nem gáz.Nem kell mindig úgy öltözni,mintha kefélni vinnének,nemis értem miért terjedt el ez ennyire.Sokszor milliószor jobban néz ki egy normális felső meg egy feszülős farmer,mint ezek a semmitnem takaró tangaruhák..19F
2015. febr. 6. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem gáz:)
2015. febr. 6. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Dehogyis.
2015. febr. 6. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem, én mindig farmerba járok bulizni farmer nadrág hozzá való farmer dzseki, sokan azt mondják hogy jól áll hozzám a testalkatomhoz is teljesen farmerba vagyok, más részt farmer alapból a kedvenc öltözékem, plusz slicces nadrág, pisálásnál le húzom a cipzár és ennyi.
2022. aug. 12. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!