nekem felállna, az tuti. De ribi lennél a szememben :D
2014. aug. 3. 00:10
3/14 anonim válasza:
Éjszakai eseményre, amik az M3-on és az utca sarkon vannak tökéletes lenne.
2014. aug. 3. 00:11
4/14 anonim válasza:
Andy Vajna 70. szülinapi afterére megfelel:D
2014. aug. 3. 00:11
5/14 anonim válasza:
Az, hogy "közönséges", nagyon enyhe kifejezés.
Mellesleg az ilyen nő ne csodálkozzon ha megerőszakolják, vagy ha csak "arra" kell a pasiknak.
Akkor is lehet valaki szexi ha nem okoz szívrohamot a szívbajos perverzeknek.
2014. aug. 3. 00:12
6/14 anonim válasza:
Szerintem faszállítóba érdemes ilyen ruhába menni.
2014. aug. 3. 00:12
7/14 anonim válasza:
Ez még csak nem is szexin közönséges, hanem ocsmány.
2014. aug. 3. 00:14
8/14 anonim válasza:
Közönséges :(
Igazából nem tudom elképzelni, hogy ez miért lehet szexi?
2014. aug. 3. 00:45
9/14 anonim válasza:
Ha swinger klubban rendezik azt az eseményt, akkor oda nyugodtan elmehetsz egy ilyenben. :-)
Az már csak technikai részletkérdés, hogy egy ilyen szabású ruha egy fotón való pózolás erejéig marad meg ebben a pozícióban, a mell közepét takarva.
Nekem ennél valamivel kisebb melleim vannak, de ha egy ilyen ruhában lépnék kb. hármat, már kikandikálnának a mellbimbóm, és csak a melleim oldalából takarna valamit.
Az már kérdés, hogy nem tudok olyan eseményt elképzelni, amire ilyenben elmennék. Pedig állítólag nagyon szép köldököm van. :-)
2014. aug. 3. 03:02
10/14 anonim válasza:
Attól függ, milyen esemény. Létezik olyan esemény, ahol akár még stílusos is - erotikakiállítás, házibuli, ahol ismerik, hogy ilyen a stílusod. Máshova inkább felejtsd el - biztos lesz pár pasi, aki szerint hú, de szexi, de azok azok a fajták, akik lyukra hajtanak, és csak a tested érdekli őket. De a legtöbb ember véleménye az lesz sztem, hogy közönséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!