Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri Gyöngyösre elmenni...

Megéri Gyöngyösre elmenni ruhát vásárolni? Milyen olcsó üzletek vannak? Milyen a választék? Mennyire olcsók?

Figyelt kérdés

2014. aug. 1. 22:22
 1/3 anonim válasza:
Attol fugg hogy hol laksz ha a kozelbe akkor lehet de ha messzebb nem.biztos. en sokat vasarolok gyongyoson mert oda jarok gimnaziumba. Boltok inkabb kinai izletek vannak az se rengetek az arakat tekintve pedig nem.hisze hogx annyiraa olcsoak lrnnrnrk ugyan annyi ott egy ruha mint barmelyik masik kinaiba.nem tudim honnan jottt hogy gyongyoson olcsoak a ruhak ?'))
2014. aug. 2. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam Gyöngyösön, próbáltam egy szép, kényelmes, nyári nadrágot venni... a pénz sem számít nekem, de egyszerűen nem volt sehol semmi, csak mindenhol a vacak, ronda kínai tucat cuccok, ami minden második utcán sétáló emberen ott virít. Nincs választék... mindenhol ugyanazt árulják. Holnap megyek inkább Budapestre. De talán még Eger is szóba jöhet, nem tudom, ott nem sokat jártam még. Gyöngyös az olyan mint egy nagy falu...
2014. aug. 2. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Egerben is csak a plázában érdemes vásárolni, vagy a meki utcájában ha nem akarsz kínait. Nem tudom, de nekem még soha nem fordult meg a fejemben, hogy Gyöngyösre menjek vásárolni, inkább felmennék Pestre, vagy elmegyek Miskolcra, mert ha bejövök Egerbe, akkor az is csak 1-1,5 órára van.
2014. aug. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!