Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok miért teszik be a...

A lányok miért teszik be a pólójukat a farmerba? Meg van olyan, hogy csak elől ami elég hülyén néz ki szerintem.

Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
divat, de nekem nagyon tetszik
2014. szept. 11. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért tűröm be (végig, körbe), hogy ne csússzon fel és ne legyen kinn a derekam/hasam. Hosszú pólókat nem tűröm be, csak a normál hosszúságúakat. Rövidet meg nem hordok.
2014. szept. 11. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez a divat és vannak annyira hülyék hogy akkor ők is ezt csinálják... még ha idiótán néznek is ki tőle.
2014. szept. 11. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Én nem mindig tűröm be, de általában azért, hogy ne csússzon fel, és ne fázzak meg. Amúgy szerintem is hülyén néz ki
2014. szept. 11. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Hál' Istennek nincs szükségünk se az engedélyedre, se a beleegyezésedre :)
2014. szept. 11. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
#5 Touché! :)
2014. szept. 11. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Téged miért zavar ha én betűröm? Van olyan, hogy teljesen, van olyan, hogy csak elől! Sőt képzeld, előfirdul, hogy csak oldalt egy picit! Felháborító, ugye??? :D
2014. szept. 11. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
En nem turom be..szerintem rajtam hulyen nez ki..de biztos van olyan akinek jol all,de van 1 osztalytarsam aki folyton beturi es a fiuk mindig megszoljak h milyen hulyen nez ki,szval valahogy nehany fiunak nem jon be,veled egyutt,Pedig szerintem jol tud kinezni es az oszt.tarsamon is jol all :)
2014. szept. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!