Van az az új Nike Air Max cipő. Nem értem mindenki oda van érte. Csak nekem nem jön be? Az a magasított talp meg. Szerintem undorító. Maradok az adidasnál. Szerintetek?
Nem tudom miért kell megszólni az olyat, akinek Air Max van a lábán. Például nekem is van egy fekete darab, nagyon kényelmes és mellesleg igencsak egészséges, mert javít a tartásodon, neked pl az ortopéd orvos mondta, hogy esetleg egy ilyet beszerezhetnék, azóta van meg egyébként.
Tehát, mit érdekel téged hogy kinek milyen cipője van? Ha te adidas párti vagy, hát legyél, de attól ne nézd le vagy szóld meg azt, akinek viszont a nike air max jobban tetszik.. na.
Kicsit már én is unom az "Érmekszesek" vs. "nem-Érmekszesek" szócsatáit :D Ízlések és pofonok különbözőek - van, akinek tetszik, és van, akinek meg nem. Ennyi.
Az érvek többnyire szubjektívek, objektív érvet kevesebbet hallottam/olvastam e témában sajnos. Tény, hogy vannak érdekes kombinációk, úgy a színekben, mint a ruha-összeállításokban. Nekik ez így tetszik, más meg ízlésficamnak tartja. Bár azt nem tudom pontosan, mit értesz "...az az új..." alatt :D
Szerinted undorító. Másnak meg a "lapos" Adidasok nem tetszenek, vagy a Superstar kagylós orra...stb. Ezzel sincs semmi baj. De az, hogy mindig van valami aktuális köpködnivaló, amit legalább annyira divat megtenni, mint Air Maxet hordani, az szerintem bosszantó. És nem csak erre igaz, lehetne sorolni az amúgy "ártatlan" divatjelenségeket hosszasan...
Nekem sem tetszik, de le is kakálom, hogy ki hord ilyet ki nem.
Mondjuk mikor egy ilyen darabot láttam NEONRÓZSASZÍNBEN egy PASIN na akkor azt kiröhögtem barátnőmmel akaratlanul is.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!