Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van az az új Nike Air Max...

Baugergo kérdése:

Van az az új Nike Air Max cipő. Nem értem mindenki oda van érte. Csak nekem nem jön be? Az a magasított talp meg. Szerintem undorító. Maradok az adidasnál. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik és tényleg kényelmes is, de nincs ilyen cipőm, mert nincs ennyi pénzem egy cipőre, hamisítványt meg nem veszek.

Van akinek bejön, van akinek nem, szerintem ez minden mással is így van, csak az Air Max annyira felkapott lett és "tömegcucc", hogy ezt jobban észreveszik az emberek, többet lehet hallani róla.

Én igazából azokon röhögök jót, hogy az egyik pillanatban még facebookon szólja le a cipőt, meg azokat, akik viselik, pár nap vagy hét múlva meg már ott világít a lábán, amikor is felpróbálta egy üzletben és büszkén posztolja ki FB-ra

2014. júl. 30. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is most fogok beszerezni egy Nike Air Maxot, mert haverjaimnak is van, és nagyon, de nagyon kényelmes cipő, és nekem bejön a stílusa is :D
2014. júl. 31. 00:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem édes mindegy, hogy ki mit hord a lábán, de azért mégis meg van a véleményem. Mindenkinek joga van azt viselni, amit akar. De az Air Max-től én rosszul vagyok, vagy inkább a viselőiktől, hogy mennyire elhiszik magukat. Egy cipőtől nem lesz senki sem menő. Lassan már minden ember lábán látni lehet, és kb. a 2 százaléknak eredeti a cipő, a maradék 98 százaléknak pedig nem, és váltig állítja, hogy az a lábán mégpedig igazi! Persze, ehhez a kamu cipőhöz még társul a kamu óra, kamu táska, agyonszolizott test, póthaj, cicanadrág, jóval csípő fölé érő pólóval, és sorolhatnám. Szerintem ez így gáz.
2014. júl. 31. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem már túl sokan hordják..oké ,van akinek ténylegesen tetszik ,kényelmes és ezt szeretné hordani ,de mostanában ,nagyon sok tinilány hordja divatból ,ezért már nagyon sablon cipő lett..és nekem konkrétan nem tetszik ,hogy pl.: fel van öltözve normálisan ,és egy futócipő van rajta ,ami szerintem nem illik egymáshoz.
2014. aug. 8. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!