Szerintem igénytelen csak, ha egy nő valaga kilátszik?
Bátyám barátnője néha csinálgat ezt azt, leguggol, lehajol és kivan a segge közepéig. Hát már nem először fordul elő és annyira gusztustalannak tartom!
Ez normális? Nem kap megfelelő méretű nadrágot, hogy ilyen rövid? És miért hordanak a nők ilyen rövid derekú nadrágokat, ha leguggolnak, kilátszik a valaguk?
Szerintem is röhejes, de az a borzasztó, hogy 10ből 9 gatyának olyan alacsony a szabása. Én is alig találok olyan darabot magamnak, amiből nincs kint mindenem, ha leülök benne.
24/n
Szerintem is undorító, az meg egyenesen röhejes, ha séta/futás közben lecsúszik, és folyamatosan igazgatja, meg húzogatja a hátsó övbújtatónál fogva. Na meg amikor leülnek, és lecsúszik a s.ggük közepéig...
Nem csak ezeket az extra csípő nadrágokat meg magas derekúakat lehet kapni, vannak normális csípő meg félcsípő fazonok is.
Nekem érdekes módon egyik nadrágomból sincs kinn a hátsóm, pedig nem deréknadrágokat hordok. Egyszerűen nem veszek olyat, ami össz-vissz 20 centi magas hátul a tetejétől az ülepéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!