Szerintetek gáz, ha a kék pólóm alól néha kilátszik az atléta pánt? Bővebben és kép lent.
Ilyen jóidőben pólóban járok,viszont rendszeresen hordok atlétát is a póló alatt,mindig is hordtam és néha a pólóm alól kilátszik a nyakamnál az atléta pánt az egyik oldalon mégpedig a nyakam jobb oldalán de ritkán mind a két oldalon,de jobb oldalon szinte mindig.Mikor megyek az utcán és nem lát senki akkor meg szoktam igazítani,ráhúzom a pólót feljebb a nyakamra,hogy takarja az atléta pántot vagy az atléta pántot dugom kicsit beljebb,hogy ne látsszon,de egy idő múlva mindig visszacsúszik a póló és újra látszik. Már unom mindig igazgatni és sokszor úgy hagyom,ha látszik,látszik ha nem nem. Szerintetek gáz hogy így kilátszik a mondjuk a kék pólóm alól a fehér atláta pánt és sokan rámnéznek ezért mert nem jól mutat vagy hülyeség nem kell vele foglalkozni ez természetes dolog,hogy ha a póló nyaka szélesebb lyukú akkor,ha van atléta alul óvhatatlan,hogy ki ne látsszon? Szerintetek?
Itt a képrólam:
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Ha lehet írjatok kort,nemet,hogy tudjam mijen korúak neműek válaszoltak.
31/F
Végra sikerült a normális képet beszúrnom,nem értek annyira ehhez a képfeltöltés oldalhoz.
Na szerintetek akkor a kérdésre visszatérve akkor véleményetek mi?
Szerintem egyáltalán nem gáz:)
Bár nyáron szerintem fölösleges az atléta
Persze még most jó ha alá veszed:)
Esetleg próbálj bővebb/vékonyabb pántú atlétát vásárolni mostantól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!