Hajfánk vagy kontykészítő pánt?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb választás? Mik a tapasztalataitok? Nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg.
Hajfánk: [link]
Pánt: [link]
2014. máj. 6. 17:28
1/5 anonim válasza:
az attól is függ hogy milyen "erös" és milyen hosszú a hajad
2/5 A kérdező kommentje:
Házközépig érő. Az erősség mit határoz? Olyan közepes erősségű, bírja az igénybevételt.
2014. máj. 6. 18:20
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem félhosszú,vékony szálú hajam van,és nekem csak a hajfánk vált be. Már 2 éve használom,és nm csak szimpla fánkot lehet vele készíteni,hanem több fajta frizurát. Nekem a kontykészítő pántból mindig kiállt a hajam,és nem tartotta meg. De a Claire's-ben is van többfajta hajkészítő eszköz,ott is szétnézhetsz:)
4/5 anonim válasza:
Nekem a hajfánk bevált. Sokfajta kontyot lehet belőle csinálni és tartós. H&m-ben is lehet venni 800 Ft körül.
5/5 anonim válasza:
Én saját kezűleg készítettem hajfánkot és nagyon szeretem, könnyen lehet vele dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!