Nem gáz, ha a nőnek kilátszik a cipőből lábujjainak köze?
Balerinából h?
Az mind zárt nem?
Kb. mint mikor a nagybögyű nők kirakják a fék bögyüket, és kilátszik nekik a bögyközük. Ez is undorító és a lábujj is hasonló, de magánügyük.
Én eddig eleve kényelmetlennek éreztem minden olyan cipőt, amiből kilógott az ujjközöm. Olyan érzésem volt, hogy leesik a cipő rólam, nem tartja semmi. Ezért érzem gáznak leginkább, de mindenkinek magánügye, közszemérmet azért nem sért a dolog.
Kicsi lábam van, de nem találok olyan cipőt, amiből nem lóg ki. Szerencsére csak ennyi az "ízlésficamom", és ha emiatt undorító vagyok, ez van.
Vannak ennél sokkal feltűnőbb, visszataszítóbb, ordenárébb divatbakik.
Én még nem döntöttem el, hogy mit gondolok. Gyakorlatilag nem látok olyan nőt, akinek nem látszik ki. Bár én most vettem egy Fila kiscipőt (fekete, bőr), amiből nem látszik ki.
Gondolom, akkor ezeket a kisebbeket direkt úgy gyárthatják, hiszen mindenkinek kilátszik belőle.
Egyébként az egyik kolléganőm (50+) a hájas, széles lábfejét tuszkolja kerekorrú magassarkúkba, úgy néz ki, mint egy kiselefánt, nevetni való:D
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!