Nem gáz, ha a nőnek kilátszik a cipőből lábujjainak köze?
Na, valaki, aki ugyanúgy érez ez iránt, mint én... :D
Ahányszor ilyet látok, bukfencezik egyet a gyomrom. De attól is, ha kilakkozott lábujjkörmöket látok, brrr...
Jó, persze, nem az én dolgom, de nekem konkrétan lábujjundorom van (lány létemre). Szandált is csak akkor veszek fel, ha már nagyon meleg van és már nem bírom a bakancsot.
24/L
#14 Én is dolgozom, és öt számjegyű keresetem van, albérletben lakom, és elhiheted, meg kell válogatnom, mikor eszem, mikor öltözködöm. Kerüljük a személyeskedést, kérem. De még neked is megy zöld kéz, lásd kivel van dolgod.
De elsősorban igényes megjelenésű nőkön venni ezt észre, csak megjegyzem.
Érdekes, nekem egyik balerinámban sem látszik ki, és még próba közben sem találkoztam ilyennel. Szóval bizton állíthatom hogy van rendesen szabott balerina is.
Ezek a lábujjat mutogatós darabok szerintem az olcsóbbak, mert (ahogy írtam) a blogos lány többnyire kínaiból szerzi a cipőit.
Ugye így többet tud venni...
"Ezek a lábujjat mutogatós darabok szerintem az olcsóbbak"
Hát én nem a kínaiban vásárolok és majd' 10.000 Ft-ba kerülő balerinát is próbáltam, amiből kilátszott a lábujjam köze.
Engem is zavart, így addig próbálgattam és mentem más üzletbe, amíg sikerült jót találnom.
Nagyon sok cipőnek az eleje keskenyre van szabva szerintem.
Amúgy ezen a dolgon nem gondolkodtam, nem nézegettem még a lábujjközöket az utcán. :D:D De ez szerintem ha megy vki, nem is észrevehető.
Undorítónak nem mondanám, csak olyan, mh kicsi lenne rá a cipő vhogyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!