Minden körülmények között ciki ha kilátszik a melltartó pántja?
Figyelt kérdés
Gondolok itt most olyan blúzra, ami nem a vállamon ér véget, hanem még a karjaimon, szóval egyenesen megy a teteje. (bocs, de ezt nem tudom máshogy leírni)2014. júl. 15. 16:32
1/10 anonim válasza:
Nekem nem ciki, de hogy te miként gondolod azt csak te tudod. Ha neked ciki akkor ne hordd úgy.
2/10 anonim válasza:
Igazából nem illik, tehát ha fellapozol egy illemkönyvet benne van ez is. De vannak pánt nélküli, nyakba akasztós melltartók stb, stb. Meg lehet oldani ezt, ha akarod.
3/10 anonim válasza:
a kilogo pant mindenhogy ciki, bocs.
4/10 anonim válasza:
A magyarok szerint sehol ne látszódjon.
Megnézel egy szex és new yorkot, ahol divatos, drága ruhákat hordanak, rengetegszer látszik a melltartójuk, és nem csak a vállpánt.
5/10 anonim válasza:
Imádom, hogy Magyarországon minden ciki és igénytelen....
6/10 A kérdező kommentje:
Ilyesmi a ruha, csak mindkét oldalon a karjaimon van vége:
Pánt nélküliben nem bízom, ahhoz elég nagyok a melleim.
A nyakba akasztós miért lenne jobb, mint a hagyományos?
2014. júl. 15. 19:57
8/10 anonim válasza:
Dehogy ciki,csak szilikonpántot ne hordj!Na az ciki! :)
9/10 anonim válasza:
Ciki bizony. Vegyél pántnélküli melltartót.
10/10 anonim válasza:
Ehhez egy testszínű pánt szerintem elmegy.
Normálisan, nem pedig nyakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!