Lehetséges, hogy egyszer majd nem lehet már kapni csőfarmert?
Első, ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor minek írsz ide? Senki nem kérdezte az ide nem tartozó válaszodat.
Második, köszi! :)
Biztos, hogy örökké lehet majd kapni, azonban ha már egyszer nem lesz majd divatban, akkor sokkal kevesebb színben fogják gyártani.
Én ugyanígy vagyok most a kissé bővebb fazonú farmernacival. Én nem hordok csőnadrágot, ámde nem is trapéz szabásút veszek, hanem a kettő között. És pl. farmert illetően a színválaszték kimerül a feketében és a kékben sajna. Szürkét kerestem mindenfele, pedig színes is de jó is lenne, de a szürke is reménytelen. Csak ez a kettő létezik ilyen szabásban.
Szóval erre számíthatsz: fekete és kék színben lesz kapható, ha már nem ez lesz a divat. Semmi mintás, színes gatya.
Mire kimegy a divatból, már valószínűleg dolgozni fogsz, egy komolyabb helyen nem is hordhatsz végig lábhoz simuló nadrágot, mert az ilyesmi nem munkahelyi viselet. Fent szűk - ez rendben van, ámde térdtől bővülnie kell egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!