A Deichmann-ban vettem a héten egy topánkát, egyszer volt rajtam, de feltörte a sarkam, vissza lehet vinni a cipőt a boltba kicserélni?
Háát, nekem a sebtapasz mindig lejött járás közben... Anélkül meg...
Ha vissza lehet vinni, akkor arra figyelj, hogy ne látszódjon, hogy már hordtad (utcán), ne legyen retkes a talpa, suvickold le.
Én a CCC-ben jártam így. Jajdejó, jajdejó, felvettem utcára, oszt jó' feltörte a lábam. Mondom ki volt írva, vissza is viszem (furának találtam, hogy használt cipőt télleg visszavesznek....). Aszongya a néni, hát ez volt hordva, mondom ja. Aszongya ki van írva, hogy csak olyat vesznek vissza, ami csak szobában volt felpróbálva (úgy aztán nagyon rájössz ám, hogy szar-e vagy nem). Na mondom a hangya betűket nem láttam, kössz a tájékoztatást. De kedves volt, és azt mondta, hogy ha most elmegyek a budiba, és tisztára suvickolom a talpát, akkor kicserélik. Mentem is, 20 percig dörzsöltem a talpát egy pláza budijában, budipapírral. Még kézfertőtlenítőt is nyomtam rá! Hogy lejöjjön Buda retke. Az orrán volt egy apró lerúgás, imádkozva mentem vissza, hogy ne vegye észre, ne vegye észre. Odaadom, válasz: "Tökéletes!"
Vettem is egy másikat.
Eszem megáll, mik vannak. :D
Nekem nem lenne ehhez képem. Inkább haragudnék magamra, hogy hülye voltam. Máskor jobban megnézem, mit veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!