Egyre több médiában szereplő pasi hord rózsaszín cuccokat. Én azt gondoltam többjükről, hogy férfi! Ezek b. zik, vagy mi a bajuk? Egészséges férfiember nem hord ilyet!
Melyik egyetemre jarsz?
Csak mert akkor oda nem iratnam a fiamat,mert nem szeretnem ha o is ilyen buta lenne...
Ui:
Nem az en anyam jart ferfi egyenruhaba es en lennek a búza????
Felesegem van meg egy fiam!!De szerinted búza!
Gyoker kislany..
Rohadtul nem érdekel akinek homis a rózsaszín és a cicananci, és a 75%-os véleménye se, van fogalmam és akivel vitázol a dresscodról, de nem kell a dresscodot véresen komolyan venni. Ha csak szabad idődbe járkálsz vagy olyan kedved van, nem kell protokolárisan öltözni. Az veszi komolyan az öltözködést, akinek az élete mindig másokétól függ, másoknak akar megfelelni, mindig a tömegeket utánozza, saját egyedi elképzelése nincs vagy nem meri felvállalni.
Titeket irritál a rózsaszín és a cicanadrág, meg ilyenek, engem nem és sokakat, és amúgy is makacs konok vagy, hisz annak ellenére elítéled a rózsaszínt, hogy a divat is ajánlja, másnak tetszik.
A végén író szerintem kár a gőzért, nekik már szerintem az is homi, aki férfi férfival társalog, ilyenekre kár időt pazarolni.
Valoban az utcso mondatodban van nemi igazsag!
Persze a pitcsaknak mindent szabad...
A katolikus papoknak a LILA ruha a dresszkód, nem azért mert melegnek akarnak tűnni benne, de ha eddig nem tudtad, láttál ilyet akkor ez is sokkol gondolom.
Nekem is van olyan FÉRFI ingem ami enyhén rózsaszínű, mégsem tartom cikinek.
Nem is csodálkozom egyáltalán hisz annyi agyi szinten gyerek felnőtt van, hogy jelen esetbe eltérő öltözködési módon megütköznek, szörnyülködnek magukba.
Draga kerdezo!
A linkjeimre mondjal par kommentet!
Vagy csak a fiuk homarok szerinted? A csaojknak mindegy mit vesznek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!