Egyre több médiában szereplő pasi hord rózsaszín cuccokat. Én azt gondoltam többjükről, hogy férfi! Ezek b. zik, vagy mi a bajuk? Egészséges férfiember nem hord ilyet!
mar miert ne hordhatnanak?
nekem sem a kedvenc szinem, de butasag emiatt b. zizni meg azt mondani, hogy nem igazi ferfi. akkor szerinted milyen az igazi ferfi?
Mit vársz manapság? A pasik cicanacit hordanak meg hasonlók, pont a rózsaszínt ne viselnék?
Szerintem sem normális dolog, de had viseljék, majd nem veszik komolyan őket.
A rózsaszín ing nem b_zis, a b_zik teljesen más áranyalatot használnak mint a hagyományos rózsaszínű férfi ingek. A szürke öltönynadrághoz pedig kifejezettel jól áll egy halvány rózsaszín ing, szürke nyakkendővel.
A b_zik nőies stílusú és színű cuccokba flangálnak.
A rózsaszin ing tud ferfias lenni csak tudni kell hordani..
Masbol viszont gazba rozsaszin ferfin.
A pasimnak is van két rózsaszín felsője, a világból ki tudnék futni, ha viseli őket!
Tagadja, hogy meleg volna, bár én hajlok rá, hogy talán biszex - de nem a felsői miatt.
egy szin nem b.u.z.is
az csak egy szin
neked meg aki nem fekete-szürke-fehér szentháromságát követi az homokos?
egészséges férfiember bármit felvesz, mert pontosan tudja, hogy egy rózsaszín ingtől hirtelen nem kezd a férfiak iránt érdeklődni
egészséges férfiember tojik arra hogy a sok marha mit gondold, meg mibe szól bele, mert van önbizalma
az egészséges férfiember azért férfi és nem tini, mert már nem a haverok szava a döntő abban, mit vegyen fel
Persze, a nők sem hordhatnak se feketét, se kéket, se zöldet!
......hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!