Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyre több médiában szereplő...

Egyre több médiában szereplő pasi hord rózsaszín cuccokat. Én azt gondoltam többjükről, hogy férfi! Ezek b. zik, vagy mi a bajuk? Egészséges férfiember nem hord ilyet!

Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 07:39
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Zoliman fiam és a többi ratyi! Tulajdonképen egy kérdést tettem föl és nem azt kértem, hogy engem minősítsetek! Ha tisztességes választ nem vagytok képesek adni, akkor inkább csitu! Az hogy még a politikát is bele kevered, hát elég beteg dolog! Nincs szabadság az öltözködésben sem és az életben sem, hiszen vannak normák, amit be illik tartani. Korlátok nélküli világ anarchiába fullad! Mi férfiak nagy általánosságban nem hordunk szoknyát, stb. Az hogy ilyen irányban ferdül a világ, az pont a nagy szabadságnak köszönhető, és nektek ratyiknak,itt persze nem kell a szélsőségekre gondolni, hanem a középútról beszélek! Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen beállítottságú valakit nem lehet meggyőzni, de még az elgondolkodásra sem bírni, csak megjegyeztem és sajnálom, hogy így korcsosul a világ ezek miatt!
2015. febr. 5. 08:16
 32/53 anonim ***** válasza:
0%

Ratyi vagy te retardált ostoba kérdező!

Nem én írtam a politikát idióta, olvasni se tudsz?

Én a divat trendekről írtam és a szabadságról, nem hiába írtam, hogy hiába van neted vazeg tájékozódni hülye vagy.

2015. febr. 5. 11:17
 33/53 anonim ***** válasza:

"nem hordunk szoknyát"

ja csak a skótok, és a görögök

mi meg nem szeretjük azokat a kérdezőket akik igazából nem kiváncsiak a válaszokra, csak saját elképzeléseik megerősítését akarják hallani.

további megjegyzem, te is minősítesz engem, a véleményem miatt.

a normákról meg annyit, hogy az még területenként, társadalmi csoportonként is változik, ami egyes helyeken elfogadott az máshol nem, lásd falu, nagyváros, kisebbségek viselete

2015. febr. 5. 11:44
 34/53 anonim ***** válasza:

Szerintem egy pasi így kell kinézzen : >

[link]

2015. febr. 5. 15:06
 35/53 anonim ***** válasza:
0%

Kedves debil 75%-os es ratyi kerdezo!

Van meg valami a szatyromba!

Megpedig az hogy a rendorszovivoket valoban oltoztetik,epp ugy mint a mediaszereplo rozsaszin inges pasikat!

Tehat ha nem veszi fel amit eloirnak akkor nincs munka!

Nekik sem a nemi hovatartozasat kepviseli a rozsaszinu ing,azt csupan az oltozteto adja ra!

Johetnek az okos valaszok..

Viszont a nem rendoros linkjeimre fura mod nem erkeztek valaszok! Vajon miert is nem...

Ezt az okossagodat megirhattad volna a kerdezonek is!

A kotelezo egyenruhara gondolok.

De te ennek ellenere karoltve a kerdezovel csak a fiukkal vagytok elfoglalva..

2015. febr. 5. 16:45
 36/53 anonim ***** válasza:
54%

:D hogyne persze a műsorvezető beleszólhat mi a sz**rt aggatnak rá nehogy már ugyanaz legyen mint egy egyenruha :D

Amúgy én buszke vagyok anyura mert neki is van katonai egyenruhája, és tele csillagokkal a váll-lapja mert alezredes. Tudod picike homárka hivatalos eseményeken igenis azt kellett felvenni, hétköznapokon dolgozni civil ruhában járnak ők is.

De igen, kirúgnák a műsorvezetőket ha nem vennék fel a rózsaszín inget :D Persze hogyne :D

Nincs semmi észérved, jössz a hülyeségeddel. Mit erőlködsz? Viseld büszkén hogy kcsg bzi vagy. Nem szégyen amúgy csak akkor döntsd el hogy szégyelled e vagy sem.

2015. febr. 5. 21:23
 37/53 anonim ***** válasza:
54%

Menj vissza a gyártósorra és álmodozz egy magas rangról ;)

Amúgy meg kislány az anyád nem én, nálad minden bizonnyal idősebb vagyok és special rosszul vagyok a homokosoktól mint TE akik azt erőltetik hogy az öltözékkel ki kell fejezni.

Neked nem sok fogalmad lehet a dress-code-ról mert az hogy rózsaszín inget kell viselnie egy pasinak, olyan 100% hogy nem szerepel sehol.

2015. febr. 6. 08:53
 38/53 anonim ***** válasza:
24%

Valtozatossagrol meg nem hallottal KISLANY?

Nem muszaj az unalmas szineket hasznalni!

De a rendorszovivoknel vajon miert kotelezo a ferfinyakkendo??

Azert a kedvemert kerdezd mar meg anyadtol,hogy a csatateren egy 100kg-os bajtarsat aki megsebesult azt a keszeg testevel hogyan mentene ki??

Vagy csak bohockodik a vallapjaval anyuci...?

2015. febr. 7. 18:14
 39/53 anonim ***** válasza:
89%

Nevezd bohóckodásnak, de többet keresett mint te valaha is fogsz, aztán 45 évesen elvonult nyugdíjba annyiért amennyit mások bruttóban keresnek... :D Tudod ki ne szeretne így bohóckodni? :)

De mondom, menj vissza a gyártósorra, legalábbis a cég ahol dolgozom, a gyártóüzem tele van köztudottan leszbikkel és homárokkal, mintha keresnék őket direkt, lehet te is ott dolgozol :D

2015. febr. 7. 18:27
 40/53 anonim ***** válasza:
54%

Kiikszeltem ezt a kérdést a megválaszoltak közül, mert méltatlan ez a vita. Nem is értem magam miért süllyedtem le Hozzád, legyél tágseggű homokos, senki nem tiltja meg, de nem értem miért kell mást győzködni, hogy ez így a jó.

További jó "térítést" de nem fogsz sikerrel járni, ahogy társad, Zoliman se győz meg senkit a cicanacijával kapcsolatosan.

Üdv.

2015. febr. 7. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!