Egyre több médiában szereplő pasi hord rózsaszín cuccokat. Én azt gondoltam többjükről, hogy férfi! Ezek b. zik, vagy mi a bajuk? Egészséges férfiember nem hord ilyet!
Ratyi vagy te retardált ostoba kérdező!
Nem én írtam a politikát idióta, olvasni se tudsz?
Én a divat trendekről írtam és a szabadságról, nem hiába írtam, hogy hiába van neted vazeg tájékozódni hülye vagy.
"nem hordunk szoknyát"
ja csak a skótok, és a görögök
mi meg nem szeretjük azokat a kérdezőket akik igazából nem kiváncsiak a válaszokra, csak saját elképzeléseik megerősítését akarják hallani.
további megjegyzem, te is minősítesz engem, a véleményem miatt.
a normákról meg annyit, hogy az még területenként, társadalmi csoportonként is változik, ami egyes helyeken elfogadott az máshol nem, lásd falu, nagyváros, kisebbségek viselete
Szerintem egy pasi így kell kinézzen : >
Kedves debil 75%-os es ratyi kerdezo!
Van meg valami a szatyromba!
Megpedig az hogy a rendorszovivoket valoban oltoztetik,epp ugy mint a mediaszereplo rozsaszin inges pasikat!
Tehat ha nem veszi fel amit eloirnak akkor nincs munka!
Nekik sem a nemi hovatartozasat kepviseli a rozsaszinu ing,azt csupan az oltozteto adja ra!
Johetnek az okos valaszok..
Viszont a nem rendoros linkjeimre fura mod nem erkeztek valaszok! Vajon miert is nem...
Ezt az okossagodat megirhattad volna a kerdezonek is!
A kotelezo egyenruhara gondolok.
De te ennek ellenere karoltve a kerdezovel csak a fiukkal vagytok elfoglalva..
:D hogyne persze a műsorvezető beleszólhat mi a sz**rt aggatnak rá nehogy már ugyanaz legyen mint egy egyenruha :D
Amúgy én buszke vagyok anyura mert neki is van katonai egyenruhája, és tele csillagokkal a váll-lapja mert alezredes. Tudod picike homárka hivatalos eseményeken igenis azt kellett felvenni, hétköznapokon dolgozni civil ruhában járnak ők is.
De igen, kirúgnák a műsorvezetőket ha nem vennék fel a rózsaszín inget :D Persze hogyne :D
Nincs semmi észérved, jössz a hülyeségeddel. Mit erőlködsz? Viseld büszkén hogy kcsg bzi vagy. Nem szégyen amúgy csak akkor döntsd el hogy szégyelled e vagy sem.
Menj vissza a gyártósorra és álmodozz egy magas rangról ;)
Amúgy meg kislány az anyád nem én, nálad minden bizonnyal idősebb vagyok és special rosszul vagyok a homokosoktól mint TE akik azt erőltetik hogy az öltözékkel ki kell fejezni.
Neked nem sok fogalmad lehet a dress-code-ról mert az hogy rózsaszín inget kell viselnie egy pasinak, olyan 100% hogy nem szerepel sehol.
Valtozatossagrol meg nem hallottal KISLANY?
Nem muszaj az unalmas szineket hasznalni!
De a rendorszovivoknel vajon miert kotelezo a ferfinyakkendo??
Azert a kedvemert kerdezd mar meg anyadtol,hogy a csatateren egy 100kg-os bajtarsat aki megsebesult azt a keszeg testevel hogyan mentene ki??
Vagy csak bohockodik a vallapjaval anyuci...?
Nevezd bohóckodásnak, de többet keresett mint te valaha is fogsz, aztán 45 évesen elvonult nyugdíjba annyiért amennyit mások bruttóban keresnek... :D Tudod ki ne szeretne így bohóckodni? :)
De mondom, menj vissza a gyártósorra, legalábbis a cég ahol dolgozom, a gyártóüzem tele van köztudottan leszbikkel és homárokkal, mintha keresnék őket direkt, lehet te is ott dolgozol :D
Kiikszeltem ezt a kérdést a megválaszoltak közül, mert méltatlan ez a vita. Nem is értem magam miért süllyedtem le Hozzád, legyél tágseggű homokos, senki nem tiltja meg, de nem értem miért kell mást győzködni, hogy ez így a jó.
További jó "térítést" de nem fogsz sikerrel járni, ahogy társad, Zoliman se győz meg senkit a cicanacijával kapcsolatosan.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!