Ebben elmehetek első randira? Lehet feketében menni?
Figyelt kérdés
A) variáció: Fekete alapon fehér pöttyös egyberuha, combközépig érő, kb. 2cm átmérőjű pöttyökkel; fekete megkötős kardigán, a vállán kis dísz; fekete harisnya (erről nem nyitok vitát, hideg van), fekete térdcsizma (magassarkú)
B) variáció: Fekete alapon piros háromszögmintás miniszoknya, fekete, csipkés ujjú felső, harisnya + cipő ugyanez.
Színes kiegészítők.
Lehet feketében menni a randira? Általában sötét színeket hordok. Vidám vagyok és nem is gyászolok, de ezekben vagyok a legcsinosabb. A srác szerintem szürke nadrágot fog felvenni pasztellszínű inggel (bizonyos szempontból ismerem).
Egyébként vörös hajam van meg kék szemem.
19/L
2015. febr. 1. 23:28
1/8 anonim válasza:
Azt vedd fel amiben jól érzed magad. Én is fekete-szürke-fehér ruhákat hordok a leggyakrabban, nem a ruhádon fog múlni, hogy jól sikerül- e randi:)
2015. febr. 1. 23:32
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) A szobatársam szerint depisnek fog tartani, ezzel elültette a fülemben a bogarat...
2015. febr. 1. 23:34
3/8 Deliverance válasza:
Egyértelműen azt vedd fel, ami közelebb áll hozzád és amiben jól érzed magad. Ez kihat a külsődre is. A fiúnak pedig akkor fogsz leginkább tetszeni, ha látja rajtad, hogy elégedett vagy és magabiztos. Sok sikert a randihoz! :)
2015. febr. 1. 23:39
4/8 anonim válasza:
Nincs olyan,h feketeben nem lehet elso eandira menni. Bmelyik jo, amelyikhez kedved van, de nekem az elso szett jobvan bejpn. Kifinomultabb, szofisztikaltabb a masodiknal. Meg utalom a xsipkes ujjat. Szerintem egy bozonyps (ar)szint alatt nagyon gagyi...
2015. febr. 1. 23:54
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. febr. 2. 08:08
6/8 anonim válasza:
Én gyakran hordok feketét, de ezekkel a ruhákkal tényleg nem értem, hogy mi a probléma, mivel mintásak. Én talpig feketében is szoktam lenni, és nem gondolják, hogy gyászolok (de amúgy sincs közük hozzá).
2015. febr. 2. 10:33
7/8 anonim válasza:
Szerintem a fekete randira jolly joker, mert mindenkinek jól áll és tényleg csinos benne az ember lánya...
Nekem az első variáció tetszik, de a másik sem rossz.
2015. febr. 2. 15:51
8/8 A kérdező kommentje:
Végül az első variációban mentem, nagyon jól éreztük magunkat, és lesz folytatás! :) Persze ez nem csak a ruhának köszönhető, de bejött a felete, nem nézett se depisnek, se gyászolónak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!