Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Punnany Massif koncertre...

Punnany Massif koncertre miben menjek? (Életem első koncertje)

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, a 24 éves unokatesómmal megyek holnap punnany koncertre. Arra gondoltam veszek fel fekete trikót és nadrágot fölé pedig egy lazább farmeringet.

Nem hiszem hogy mások ki lesznek öltözve, szóval...

Viszont a cipõvel gondban vagyok. Vagy a fekete bõr lovaglócsizmámat veszem fel vagy tavaszibb cipőket (a többi nem is illik a ruhámhoz és nem is kényelmes annyira.) Szerintetek gáz ha rózsaszín vans cipőben, vagy fekete nike sportcipőben megyek (sneakers) ? S.O.S. légyszi segítsetek!

2014. dec. 27. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:

koncertre mindenképp olyan cipőt vegyél,ami kényelmes,és nem töri a lábad!fesztiválon jártam úgy egyszer,hogy felvettem a legújabb tornacipőmet,mert hogy milyen jól néz ki.egy óra múlva úgy kikezdte a lábamat,hogy véres volt.

szóval,nem is annyira a kinézet számít,inkább a kényelem.egy koncerten senki nem a lábbelidet fogja nézni,ne izgulj:)

2014. dec. 28. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
A cipővel kapcsolatban két dologra figyelj: kényelmes legyen, illetve ha véletlen rálépne valaki, akkor az ne legyen katasztrófa!
2014. dec. 28. 11:04
 3/4 brokenbone ***** válasza:
0%
neked nincsenek barátaid, hogy a netet fingod le ilyen kérdésekkel?
2015. jan. 22. 00:07
 4/4 anonim válasza:
fuuuuuuu... én elmentem nyáron campusra a rózsaszín vans cipőmben.Borzalmas volt, kikezdte a sarkam, mezítláb járkáltam este a fesztiválon, mire jött a punnany felvettem, hát nem volt kellemes hogy több száz ember akart elém tolakodni és ráadásul rá léptek a lábamra, fel is löktem mindenkit a hgy t karodjon előlem :)
2015. jan. 28. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!