Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvennél egy ilyen nadrágot...

Felvennél egy ilyen nadrágot egy koncertre?

Figyelt kérdés

A képen balról a második lányon van hasonló nadrág. Annyi,hogy az enyém flitteres. Igazából én mindenesetre fevenném, csak kíváncsi vagyok mások véleményére.

[link]

2014. aug. 8. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha jól áll akkor miért ne... Nem a pap fiához mész bemutatkozni hanem egy koncertre. Ott mindenki p*csásan meg kihivóan öltözik. (bár ez előadófüggő) Szerintem nem lesz gond ilyenben.
2014. aug. 8. 15:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

De ha ott lessz a pap fia is! Meg belegondolni is rossz!

Ajajaj...

2014. aug. 8. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Nadrágot? Ez egy magasított derekú bugyi! Nem mennék ki benne utcára, közönséges, még koncertre is túlzás.
2014. aug. 8. 17:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Én nem venném fel, mert nem olyan az alakom hozzá. :D De ha te felveszed, akkor a felsőd semmi féleképpen se legyen kivágott, se elöl, se hátul. ;)
2014. aug. 8. 17:16
 5/12 A kérdező kommentje:

Szerintem nem közönséges. De ízlések és pofonok.

Nem szándékoztam kivágott fölsőt felvenni hozzá.:)

2014. aug. 8. 17:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De hát ez tényleg egy bugyi, itt a Women'Secret képen: [link] Te komolyan a bugyikádban fogsz kimenni az utcára? Nem semmi, ízlés az van, meg igényszint is.
2014. aug. 8. 18:58
 7/12 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Akkor ők is bugyiban lépnek színpadra?? Egy világ dőlt össze bennem...ja, nem. Nem baj, neked is lehet véleményed:) Ízlés az van.Na látod, ez a lényeg, a célom!! Veled ellentétben, nem akarok a többiek után menni, az nem én lennék. Mindenkinek megvan a maga stílusa. Nekem ez tetszik, ha bugyi,akkor bugyi, ha nadrág, akkor nadrág. Hova vegyem fel,ha nem egy koncertre?:) Mindenesetre, köszönöm a válaszokat!!

2014. aug. 8. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem venném fel mert túl rövid, meg amúgy se mutatna jól a lapos fenekemen.

Nem kötekedni szeretnék de amiket a kommentben linkeltél képeket azokon rendes rövidnadrág van, a kérdésben szereplõn meg sokkal rövidebb. Abból már kilátszódna a fenék.

2014. aug. 8. 20:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van! :) [link] Ez viszont már tuti nem hosszabb:)
2014. aug. 8. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy nem csak a képek, de a koncert is k-popos!!!! kérleeeek :3
2014. aug. 8. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!