Szerintetek jó, ha ebben megyek Alvin koncertre (punk koncert)?
Már bocsánat, de ez egy stílusirányzat. Akinek nem tetszik annak nem kell ilyen emberek közzé menni.
Első kommentelő, te szánalmas külsőségek alapján ítélkező barom. 1. Soha nem drogoztam. 2. Nem vagyok alkoholista. 3. Ez nem társadalom bomlasztó. 4. SZLAMB. 5. A "punk" társadalom szerinted mikor fog téged azért megszólni mert átlagos vagy és szürke? Te megszólsz minket, hogy mi van rajtunk, milyen a hajunk. Mi ezt soha nem fogjuk megtenni. Mi magunkkal törődünk, nem más életével. Szóval gondolkozzál már el egy kicsit, mielőtt a külső alapján kezdesz el eszméletlenül idióta gondolatokat kelteni a csöpp agyadban:) MI IS EMBEREK VAGYUNK! NEKÜNK VAN GERINCÜNK FELVÁLLALNI MAGUNKAT!
Igen, szerintem jó. Bár a bő atléta+alatta top összeállítást nem sikerült vizualizálni.
Nem fogsz így fázni? Ha nem, akkor minek a sapka?
Dolgozó rendes ember vagyok, nem drogozom, nem cigizek, inni is csak mértékkel szoktam de igen, eljárok alternatív rock/ punk koncertekre. Rohadtul nem függ össze az, hogy hogyan öltözöm azzal hogy mennyire vagyok kompetens, jó munkaerő, mennyire vagyok felnőtt vagy jó ember.
Na szóval ez az összeállítás lenne csak a harisnya és a bakancs nélkül (nem volt kedvem felhúzni őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!