Szerintetek jól nézek ki ebben az összeállításban? Mehetek így első randira?
2014. dec. 20. 17:23
1/15 anonim válasza:
Szerintem túlságosan ünnepi viselet.
2/15 anonim válasza:
Valaki ugyanezzel a képpel azt kérdezte, hogy tudná egy ilyen szép lány figyelmét felkelteni? :D
3/15 anonim válasza:
ez olyan mintha valami ünnepségre mennél
5/15 anonim válasza:
Ne menj így... csak igy esetleg ha az ingedre tegyél egy világosbarna övet, vagy feketét, és húzd ki magad
6/15 anonim válasza:
Figy, sztem gyorsan pakold ki a szekrényed, és keress egy totál más ruhát. :)) Mondjuk maradjon a nadrág, Keress egy cuki felsőt, valami türkizkéket, vagy zöldet, és vegyél rá egy farmeringet/kabátot. Ha nem vagy ilyen típus, akk csak egy felső és valami kis mellény vagy boleró.
7/15 anonim válasza:
Ha ilyen a stílusod a mindennapokban is akkor jó, ha nem akkor keress egy másik szerelést. Ez elég ünnepi.
9/15 anonim válasza:
Ez olyan, mintha egy kisiskolás ballagásra menne.
10/15 anonim válasza:
Mi általános iskolás ünnepségeken voltunk így felöltöztetve. Szerintem vegyél fel mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!