Ezek a ruhak milyenek? Melyik szebb, illetve hova lehetne felvenni oket? 22L
Elég fura. Olyan furán áll a mellrésze meg a mell alatti része. Szerintem el lehet szabva, ha még a modellen sem áll jól.
Egyébként nyáron hordanám, beülős, kiülős estékre, vagy akár napközben is, ha semmi hivatalos helyre nem kell mennem.
A mellrésze elég mély dekoltázsú, kicsit mintha olyan lenne, mint egy fürdőruha felsőrész. Az alján a szoknya részének pedig mind a mintája, mind pedig a szabása borzalmas! Az anyaga olyan olcsó kínai hatású...a mell alatti részről nem is beszélve...
Ne haragudj de én egyiket sem venném fel!
A modellen is mindkettő dekoltázsa rosszul áll, ráncolódik, lóg, ahol nem kéne, és túl feszes, ahol épp kitölti a modell... Persze lehet, hogy létezik ilyen formájú nő is...
Amúgy szerintem mindkettő elég "paradicsommadár", konkrétan Magyarországon nem tudok elképzelni olyan alkalmat, amire fel lehetne venni. Talán egy karibi nyaralás záróbulijára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!