Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, nok! Hogy tetszenek...

Csajok, nok! Hogy tetszenek ezek a ruhak? Melyik szebb, illetve hova lehetne felvenni? 21L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. febr. 11. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem a kék egy picit jobban tetszik :)
2014. febr. 11. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon dögös ruhák, szerintem a lilás szebb egy picit. Egy átlagos nyári napon vagy egy buliba is fel lehet venni. Ha te is ilyet akarsz csak akkor hord ha te is ennyire jó nő vagy mint a képen a csaj. 21L
2014. febr. 11. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem teszenek, mert nem igazán szeretem a mintás dolgokat. Nyáron utcára, kerti partiba tudnám elképzelni, de vacsározni is elmehetsz benne simán. Egyébként pedig a kékre szavazok: )
2014. febr. 12. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Szépnek egyik se mondható, és max. strandra lehetne felvenni.

24/L

2014. febr. 13. 10:06
 5/5 anonim válasza:
Nagyon szépek!Vidámak, és nagyon sexik.Ha tetszik, bátran hord oket!Szerintem bárhová felveheted oket, ha alkalomra szeretnéd, akkor a kiegészitok es a frizurád legyen alkalmi!
2014. febr. 18. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!