Egy ismerősőm szalagavatójára szeretném felvenni ezt a párositást . Szerintetek nem közönséges? :/ Hosszú csizma és miniruha. Többi lent!
2015. jan. 21. 12:10
1/7 anonim válasza:
Ha van hozzá megfelelő alakod, akkor a ruha nagyon szép. A csizmát átgondolnám, a szalagavató az mégiscsak egy bál, nekem kicsit fura combig érő csizmában lenni ott. Bár amúgy a csizma szép. Én asszem mégis csak valami kisebb cipőt vennék a bálra.
2/7 anonim válasza:
Ha nem átlátszó a ruha, akkor jó :)
Szerintem nincs gond a csizmával. Bár ez az adott helytől függ. Van ahol elegánsabb a szalagavató. Náluk pl. az volt a hagyomány, hogy különböző termekben volt különböző zene, pl. báli, disco. Így nálunk teljesen jó lett volna ez az öltözet.
De ahol csak elegánsabb bál van, oda lehet, hogy tényleg jobb egy cipő a csizma helyett.
3/7 anonim válasza:
Hááát, fehér ruha, fekete csizma... nekem nagyon nem jön be ez a kombináció.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát anyira nemelegáns szalagaato nemlessz bál meg ilyenek csak műsoro és szalagtűzés.Sajnos csak egy kis szürke cipőm van ami szerintem nagyon nem illik hozzá meg hideg lenne.
2015. jan. 21. 20:38
6/7 anonim válasza:
Eléggé az. A szalagavató egy bál, se a az ilyen csizma, se ez a kis félig nyári ruha nem oda való.
7/7 anonim válasza:
Világos ruha és térdig érő, fekete csizma? Ne haragudj, de az én véleményem az, hogy kifejezetten borzalmas. De ízlések és pofonok, valakinek biztosan ez tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!