Hogyan öltöztök otthon? 17/L
Na én pont ezt nem értem, otthon átvedlenek az emberek igénytelen fakó, kinyúlt, ronda ruhákba... miért? Mindig mindenki azt mondja hogy magának akarnak megfelelni, nem másoknak... mégis csak mások előtt néznek ki normálisan.
Ha fested épp a szobád akkor megértem, hogy vacak göncöket veszel fel, de amúgy miért? Jól érzed magad a vacak ruhákban? Akkor miért nem abban jársz suliba meg mindenhova? Tényleg nem értem.
Én akkor is normálisan felöltözök ha nem megyek sehova, mivel otthon sem szeretnék csövesnek kinézni. Kényelmes egyberuhát felveszek mondjuk, vagy szoknyát passzos felsővel. A sminket is mindig felrakom, csak este mosom le.
Mondjuk én fiú vagyok, de én is egyből ,,átvedlek''.
Én csak azért nem megyek mindenhova melegítőbe hogy ne nézzenek ki. Egyébként sokkal szívesebben hordom mint a farmert.
Télen nyáron egyberuha van rajtam, nyáron tökéletes, télen meg fűtünk.
Azok az egyberuháim, amelyek már picit fakóbbak vagy mégsem szerelem ruhák de azért jó és kényelmes. Itthon is azért valamennyire megvan a hajam csinálva és smink is van rajtam, de főleg azért mert elugrok mindig valahova.
Én is átöltözök, melegítőt veszek fel olyan pólóval, amiben utcára nem mennék, mert régebbi, vagy a mintája miatt, vagy hosszú, nagyméretű pulcsit veszek fel vastag cicanadrággal.
Kényelmesek, de mindig figyelek arra, hogy ha épp betoppan valaki, akkor ne kelljen átöltözni, hanem otthonis ruhában is nézzek ki valahogy.
"Na én pont ezt nem értem, otthon átvedlenek az emberek igénytelen fakó, kinyúlt, ronda ruhákba... miért?"
Én pl. azért, mert Pesten járok és nem akarok ugyanabban a nadrágban leülni/bedőlni az ágyamba, amiben a metrón, villamoson is utaztam, ahol ki tudja ki ült le előttem arra az ülésre. Egyszerű igényességből hordom itthon a kényelmes, tiszta melegítőimet és pólóimat.
Én is lemosom a sminket, mivel elég zsíros a bőröm és hazaérve első dolgom arcot mosni. A hajamat felkötöm/befonom, a ruhámat meg lecserélem. Szerintem borzasztó kényelmetlen lenne otthon is farmerban ülni meg ilyenek. Legginget veszek fel egy nagyobb ilyen reklámpólóval. Kényelmes is.
Szerintem nem igénytelen dolog az ha valaki átöltözik este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!