Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok! Otthon mennyire...

Srácok! Otthon mennyire öltöztök slamposan?

Figyelt kérdés
Modndjuk ha jön valaki hozzátok, mit vesztek föl? És ha senki nem jön?
2010. jún. 7. 15:05
 1/6 anonim válasza:
Hallod...most is Levi's pólóban ülök itthon a gép előtt. Ha jön valaki nincs para, hogy fúú gyorsan át kell öltözni. Amúgy meg a lényeg az, hogy kényelmes legyen,hisz egy ruhát a használatra veszed.
2010. jún. 7. 15:09
 2/6 Dymo ***** válasza:
egész nap pizsamában vagyok vagy egy boxerben, szerinted? XD
2010. jún. 7. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindig farmerba vok,persze melegebb időkbe vmi divatos rövidnadrág,póló/trikó.Nem nagyon érdekel..nekem kényelmes legyen,érezzem jól magam benne.
2010. jún. 7. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Mackóalsó és póló, ha fázom pulóver. Nem vagyok koszos ruhában, de azért így sulibase mennék. Szerintem ez így teljesen normális.
2010. jún. 7. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
itthon nem szoktam farmerban lenni valahogy nem tudok abban ráfeküdni az ágyamra,most egy ujjatlanba vagyok és egy bemelegítő alsóba,teljesen kényelmes.De ha nagyon meleg van akkor felveszek egy rövidgatyát.
2010. jún. 7. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
régi pólóim, kosaras rövidgatya, melegítő... nagyon nem szoktam kiöltözni itthon, ellenben ha megyek valahova ott már nagyon is figyelek az öltözködésemre
2010. jún. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!