Srácok! Otthon mennyire öltöztök slamposan?
Figyelt kérdés
Modndjuk ha jön valaki hozzátok, mit vesztek föl? És ha senki nem jön?2010. jún. 7. 15:05
1/6 anonim válasza:
Hallod...most is Levi's pólóban ülök itthon a gép előtt. Ha jön valaki nincs para, hogy fúú gyorsan át kell öltözni. Amúgy meg a lényeg az, hogy kényelmes legyen,hisz egy ruhát a használatra veszed.
2/6 Dymo válasza:
egész nap pizsamában vagyok vagy egy boxerben, szerinted? XD
3/6 anonim válasza:
Mindig farmerba vok,persze melegebb időkbe vmi divatos rövidnadrág,póló/trikó.Nem nagyon érdekel..nekem kényelmes legyen,érezzem jól magam benne.
4/6 anonim válasza:
Mackóalsó és póló, ha fázom pulóver. Nem vagyok koszos ruhában, de azért így sulibase mennék. Szerintem ez így teljesen normális.
5/6 anonim válasza:
itthon nem szoktam farmerban lenni valahogy nem tudok abban ráfeküdni az ágyamra,most egy ujjatlanba vagyok és egy bemelegítő alsóba,teljesen kényelmes.De ha nagyon meleg van akkor felveszek egy rövidgatyát.
6/6 anonim válasza:
régi pólóim, kosaras rövidgatya, melegítő... nagyon nem szoktam kiöltözni itthon, ellenben ha megyek valahova ott már nagyon is figyelek az öltözködésemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!