Mért szólják le a cicanacit?
Nem magával a cicagatyával van a gond, hanem azzal, hogy egyesek még mindig nem fogják fel, hogy az egy lábfej nélküli harisnya. És tényleg nem nadrág!
Hosszú pólókhoz, pulcsikhoz lett kitalálva, hogy ezeket a felsőket fel lehessen venni anélkül, hogy a vastag farmernak az övbujtatói, gombja, övje átüssenek a felsőn, ezzel eldeformálva azt.
Értem én, hogy a fiúkáknak mocorog a kukacuk a nadrágban, ha egy cicagatyás feneket látnak vagy egy tevepatát, de attól még nem arra való ez a ruhadarab, hogy mindenféle fantáziálást félredobva is be lehessen látni MINDENT.
Ja, meg egészen addig mocorog az a kukac, amíg egy naracsbőrös hátsón minden gödör láthatóvá nem válik és nem kezd el rengeni minden lépésnél :D
Hát szerintem rosszul tudod, a cicanadrág mint a nevében is benne van nadrág, de nem hagyományos nadrág, hanem bizonyos esetekre volt kitalálva pl tornára, edzésre, sportolásra, dedóba bentre öltözéknek. És nadrág alá. De páran eltalálták, hogy mi lenne ha utcára is felvennék, így divat lett. A bőrszerű sztreccses és latex féléket dominák és ilyen körökbe viselték, de a sztár-média világ ilyen Rihanna és Lady Gaga féle szexuálisan túlbuzgók elkezdtek a tv-ben latex ruhákba vonaglani és a fiatalok akik ezekhez akarnak hasonlítani, felvette utcára is, kvának és szexisnek tűnjenek benne.
De nem mindegy tényleg milyen az a cica naci, amin semmi zseb utánzat legalább, és vastag sem azt hosszú felsővel kellett volna évekkel ezelőtt is hordani, ami pedig nadrághoz hasonló, abba lehet rövid felsővel, mint a farmer nadrágba is sokaknak látni a kerek feneküket.
Abban igazad van, hogy edzésre, sportoláshoz magában jó, de amikor az utcai öltözetek között elterjedt, akkor ugye pont a hosszú felsőkhöz/pulcsikhoz lett kitalálva.
Mint a hastopok... Azokat is legyártották és csináltak hozzájuk magas derekú nadrágot és szoknyát, mégis sokan képesen csípőfarmerral viselni, brrr...
De az elég gyenge indok, hogy benne van a nevében, hogy nadrág, mert a harisnyanadrágnak is benne van a nevében, mégsem hordjuk magában, érted...
Dehogynem, csomóan már csak harisnyát vesznek fel... nekem férfiként elegem van a cicanadrágos csajokból, ugyanis a legtöbb extrém ízléstelenül és közönségesen hordja, ráadásul olyan bitang rossz fenekeket látok benne, hogy már nem tudok hova nézni, mert kiszúrja a szemem a plöttyedt hátsója.
a cicanadrág edzeni, otthonra stb. tökéletes, de nem utcára, egymagába nadrágként funkcionálva.
#8! Valóban a harisnya is nadrág nevű mégse hordják magában, mondjuk volt már rá pl, de vastagabb vagy nem nylonos, pamutosabbakat hordanak tunikával.
Én is szoktam látni teltebb nőket cica nadrágba, akkora feneke van mint a ház, de nem zavarja, engem nem zavar mondjuk se a telteken, se amúgy , engem egyébként se érdekel ki hogy öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!