Hódi Pamelás ruha, miért szólják le?
Én nem értem az embereket! Mindenki azt vesz fel amit akar szerintem,és amiben jól érzi magát. És nem értem, mitől függ az, hogy kinek mi az ízléses?! Mindenkinek más a szép. Itt gyakorin is mindenki H&M rajongó szinte...nem értem...a fiú bátyusom véleménye szerint a H&M-es ruhák nem néznek ki jól 'egy ft-t nem érnek'. A fiú oszt.társaim a kínais 'hódis' ruhámban jobban megnéznek, mint a H&M-es farmeringemben. És apa is mondta anyának, hogy semmi értelme a plázába bemenni mert egy jó holmi sincs sem a C&A-ban, sem a H&M-ben. Oké, hogy a kínainak rosszabb a minősége, de amit megkímélek, az sokáig megmarad, és nem mindegyik van tele 'Paris' feliratokkal. Ja és én nem nézem le a H&M-es stb. vásárlókat, nem tartom ízléstelennek, mert vkin az áll jól és kész,de már meguntam, hogy neten mindenki kritizálja ezeket a rucikat. [link]
És ezt sem értem...
18l
Minek foglalkozol ilyenekkel? Te magad írod, hogy mindenkinek más a szép. Van, akinek nem tetszik a "Hódi Pamelás ruha" (jelentsen ez bármit is). Neked tetszik (gondolom).
Véleményt még csak szabad alkotni.
Mert lenézik azokat , akik hódis ruciban járnak.
Közönségesnek titulálnak egy cicanaci miatt.
Ja, én ilyen trágya műsornak csúfolt vackokat nem nézek...
4. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!