A lányok általában azért szólják meg a másikat ha csinosan öltözködik, mert féltékenyek?
Nem hiszem,hogy féltékenység,inkább "te más vagy, ezért hülye/ronda stb!" típusok, szóval ez a jellemükből adódik. Más a stílusuk és elég bunkó módon fejezik ki magukat. Ha valaki féltékeny a nőies öltözködésre, akkor változtat a stílusán,nem pedig másokat szól le. Lehet egy rocker csaj is hihetetlenül dögös,hogyha akar.
Amúgy láttam már olyat én is,hogy a lazább csajok megbámultak egy másikat és kicsit kiröhögték. Hogy is mondjam, a ruhájával semmi gáz nem volt,sőt tökéletes összeállítás, csak sajnos nem ment a szép szolinarancs bőrszínéhez. Én is kuncogtam.
Vagy az előttem magassarkúban csetlő-botló csajszit is megmosolyogtam.
Nem mindenkinek megy a nőies lét, csak ők ezeket a hibákat nem biztos,hogy észreveszik és inkább ráfogják másokra,hogy irigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!