Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hódi Pamelás ruha, miért...

Hódi Pamelás ruha, miért szólják le?

Figyelt kérdés

Én nem értem az embereket! Mindenki azt vesz fel amit akar szerintem,és amiben jól érzi magát. És nem értem, mitől függ az, hogy kinek mi az ízléses?! Mindenkinek más a szép. Itt gyakorin is mindenki H&M rajongó szinte...nem értem...a fiú bátyusom véleménye szerint a H&M-es ruhák nem néznek ki jól 'egy ft-t nem érnek'. A fiú oszt.társaim a kínais 'hódis' ruhámban jobban megnéznek, mint a H&M-es farmeringemben. És apa is mondta anyának, hogy semmi értelme a plázába bemenni mert egy jó holmi sincs sem a C&A-ban, sem a H&M-ben. Oké, hogy a kínainak rosszabb a minősége, de amit megkímélek, az sokáig megmarad, és nem mindegyik van tele 'Paris' feliratokkal. Ja és én nem nézem le a H&M-es stb. vásárlókat, nem tartom ízléstelennek, mert vkin az áll jól és kész,de már meguntam, hogy neten mindenki kritizálja ezeket a rucikat. [link]

És ezt sem értem...

18l

2014. jún. 13. 13:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

Én sem vagyok oda a H&M-es cuccokért, de ez a tunika csak nagyon kevés embernek áll jól, főleg inkább a kisfiús testű tinilányokon. Ez van. De ha megnézed elég undorító mikor valakinek kidobja a hurkáit a cuppanós felsője. Lehet, hogy ő jól érzi magát benne, de amikor az utcán megjelenik egy ilyen, az közízlés elleni bűntett.

Jó hogy nem crop topban (haspóló) jár az ilyen....

2014. jún. 13. 18:24
 12/20 A kérdező kommentje:

közízlés elleni bűntett. '

na a végén már még ezért is megbüntetnek -.-

ilyen hülyeséget..de amikor a kis kvák olyan nacit vesznek fel mint egy francia bugyi, azt nem bünteti a közízlés.

Amúgy már maga a szó hülyeség, h 'közízlés' jól néznénk ki ha azt is törvénybe iktatnák mi felel meg a közízlésnek.

2014. jún. 13. 18:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

11.-es

Szerintem a kérdező nem érti, mit jelent az, hogy "közízlés elleni bűntett" xD

2014. jún. 13. 18:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy néz ki :DDDDD
2014. jún. 13. 21:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Tényleg rondák ezek a tunika féle leplek.
2014. jún. 15. 00:28
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Mert így a cigányok öltözködnek, azért.

Ízléstelen, sablonos, gagyi. Attól, hogy egy celeb magára ránt valamilyen göncöt akár külföldön, akár Magyarországon, az még nem fog jól kinézni.

2014. jún. 29. 18:07
 17/20 A kérdező kommentje:
És aztán mi van? A cigányok sok mindent hordanak... farmer nadrágot, pólókat, stb, akkor már egyáltalán ne vegyek fel semmi olyat amit meglátok egy cigányon? okéééé
2014. jún. 30. 14:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy a gagyit nyomatják, mert olyan szintű ízlésrombolást végeztek a média résztvevői, hogy erre van igény.

A birkák meg bármit felvesznek, amit egy celebnek nevezett retek r*banc vagy suttyó tróger is, mert az a menő; ezért a ruhaboltok is tele vannak ilyen cuccokkal.

Az, hogy sokaknak trágya ízlésük van és még egyéniségük sincs, nem zavarna, ha nem akadályozna meg abban, hogy normális ruhákat vegyek. Normális áron.

2014. jún. 30. 19:07
 19/20 A kérdező kommentje:

Linkelj már nekem számodra normális, szép ruhákat! Tényleg kíváncsi vagyok...

Amúgy nem a divat miatt hordom, hanem azért mert kényelmes, és pl. járok vezetni és sokkal kényelmesebb a cicanadrág és a tunika mert nem szűk, nem kell húzogatni, lazán tudok benne mozogni, stb.

2014. jún. 30. 19:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A tunika, meg a H.P. felső, az két teljesen különböző ruhadarab! A cicanadrággal sincsen gond addig, amíg nem deszkáscipőt veszel hozzá, meg ameddig emberi alkatú illető húzza fel.

Nincs bajom a túlsúlyos emberekkel, nem a testalkat minősít, de, mint ahogyan egy kismellű lánynak nem áll jól a mélyen dekoltált felső (pl. nekem), úgy egy túlsúlyosnak sem a cicanadrág.

A tunika szalonképes dolog, de könnyű mellé idétlenül összeválogatni a többi cuccot ahhoz, hogy felnőtt helyett óvodásnak tűnjön az ember. Szóval óvatosan vele szerintem!

Amúgy néhány példa, ha már kértél, hogy nekem mi a normális ruha:

Elsőként egy alkalmibb: [link]

Aztán a laza fazonból is egy: [link]

Ez pl. tavaszra nem rossz: [link]

Nem nagyis, nem ribis. A minősége egész jó, még talán az ár is; bár azt meg kell hagyni, hogy drágábbak lettek a cuccok, mint amilyenek eleinte voltak.

2014. júl. 1. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!